Medewerker Zorgadministratie

  • Category financieel
  • Region friesland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9027264

Over de functie

Als medewerker zorgadministratie ben jij de persoon die op een positieve en proactieve wijze mee werkt aan het vormgeven van nieuwe processen. Dit betekent dat je samen met het team vraaggericht werkt en de efficiency niet uit het oog verliest. Jij voert alle administratieve werkzaamheden uit betreffende de patiëntenregistratie, van aanmelding, inschrijving, behandeling, overplaatsing tot ontslag. Je ontvangt en informeert patiënten, beantwoordt vragen van medewerkers en behandelt inkomende telefoongesprekken op het gebied van zorgadministratie.

Het is van belang dat de registratie zorgvuldig en kwalitatief hoogstaand gebeurt ten behoeve van een juiste registratie. Dit alles voer je in en contreel je op basis van wet- en regelgeving.

Dit alles vraagt van jou een helicopterview op het zorg administratief proces. Tot slot zijn financieringsvormen voor jou bekend terrein.

Functie eisen

  • Minimaal MBO (niveau 4) werk – en denkniveau;
  • Kennis van informatiesystemen Nedap, Plancare, G2 is een pré;
  • Je bent pixel precies, administratief & communicatief vaardig en cijfermatig goed onderlegd;
  • Kennis van de administratieve wet- en regelgeving in de zorg (WLZ, WMO, en ZVW is een pré;
  • Je bent flexibel, oplossingsgericht en stressbestendig.

Zie jij deze functie als een uitdaging en ben jij degene die ik zoek? Solliciteer dan direct of neem contact op met mij. Telefoonnummer 06 136 228 31 Mail rutger.gaastra@maandag.nl

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Wij zijn ontzettend blij met alle reacties. Mocht je echter binnen 5 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, dan sluit jouw profiel mogelijk niet voldoende aan en zullen we jouw sollicitatie in dit traject niet verder behandelen.

recruiter van de vacature

Rutger Gaastra

recruiter van de vacature

Rutger Gaastra