Basisarts psychiatrie

  • Category zorg-ggz
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9027094

Over de functie

Ben jij een basisarts met een passie voor de psychiatrie en werk je graag met verschillende disciplines samen om herstelgericht de levens van patiënten in opname te verbeteren? Voor een opdrachtgever in de regio van Den Haag zoeken wij een basisarts voor 36 uur. Je hebt de dagelijkse leiding over de afdeling, onder supervisie van de psychiater. Je stelt indicaties en voert diagnostische werkzaamheden uit, zoals het bespreken van het behandelplan met de cliënt. Je verricht bereikbaarheidsdiensten buiten kantoortijden voor de klinieken in de regio van Den Haag. Er is veel ruimte voor professionele ontwikkeling in deze zelfstandige functie. Zo kan deze functie een goede opstap zijn voor de opleiding tot psychiater, bijvoorbeeld door mee te doen aan wekelijkse onderwijsactiviteiten. Wij zijn zowel voor de afdeling ouderen als volwassenen psychiatrie opzoek. Geef vooral bij mij aan waar jouw voorkeur ligt.

Functie eisen

- Afgeronde opleiding tot basisarts (BIG-geregistreerd)
- Ervaring in de psychiatrie is een pre

Trekt deze vacature je aandacht, maar is het nét niet wat je zoekt, neem óók dan contact met mij op.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een Vast Dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.
Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Ook word je gedurende je opdracht begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Stuur dan je CV naar rebecca.rehorst@maandag.nl of bel op 06-10767980 voor meer informatie.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

recruiter van de vacature

Rebecca Rehorst

recruiter van de vacature

Rebecca Rehorst