verpleegkundig specialist ouderenzorg

  • Category zorg-vvt
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9027088

Over de functie

Ben jij een zelfstandige, gepassioneerde verpleegkundig specialist met klinische ervaring? Draag jij graag jouw steentje bij als hoofdbehandelaar op diverse afdelingen in een multidisciplinair team?
Voor een opdrachtgever in Den Haag zoeken wij per direct een verpleegkundig specialist. In deze functie verricht je medische en coördinerende taken. Ook draag je bij aan de integratie van verpleegkundige- en medische taken. Je levert een bijdrage aan de kwaliteit van de zorg door het signaleren van belangrijke verbeterpunten voor projecten en intervisiebijeenkomsten. Dit doe je binnen een netwerk van verpleegkundig specialisten

Functie eisen

Als verpleegkundig specialist ouderenzorg heb je:

• Een HBO-diploma Verpleegkunde én een Masteropleiding tot Advanced Nursing Practice
• Klinische en intramurale ervaring

Trekt deze vacature je aandacht, maar is het nét niet wat je zoekt, neem óók dan contact met mij op.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een Vast Dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.
Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Ook word je gedurende je opdracht begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV naar rebecca.rehorst@maandag.nl of bel op 06-10767980 voor meer informatie.


Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

recruiter van de vacature

Rebecca Rehorst

recruiter van de vacature

Rebecca Rehorst