Klinisch Psycholoog

  • Category zorg-ggz
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9027067

Over de functie

Waar ben jij, klinisch psycholoog naar op zoek? Bij deze organisatie wordt je geprikkeld en kan je bijdragen in de ontwikkeling van de verslavingszorg.
Bij Maandag® kijken wij naar de wensen die jij graag terugziet in de werkzaamheden, organisatie en ontwikkeling. Wij gaan op zoek voor jou.
Wij stellen je voor aan een organisatie die zich inzet voor de verslavingszorg. Zij kijken uit naar jouw kennis en ervaring om weer verder te groeien als team en organisatie. Hoe ziet jouw team er dan uit? Jij wordt onderdeel van een team bestaande uit psychiaters en behandelaren. Wat zijn dan de voornaamste werkzaamheden? Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van de verslavingsbehandeling. Kortom: jij wordt de hoofdbehandelaar binnen de specialistische GGZ.
En verder: binnen verschillende zorgprogramma’s ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het hoofdbehandelaarschap. Naast hoofdbehandelaar sta jij ook in contact met jouw eigen patiënten met complexe verslavingsproblematiek en comorbide psychische problemen. Wat verwacht de organisatie? Het is belangrijk dat je openstaat om jouw steentje bij te dragen aan zorginnovatie en –efficiëntie en de inhoudelijke en procesmatige doorontwikkeling van de zorgpaden.
De ontwikkeling en uitvoering van nascholing voor professionals en het creëren van een stimulerend opleidingsklimaat voor psychologen zal jij ook gaan ondersteunen. Hieronder valt ook een bijdrage dan wel zelf uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek.
Bij Maandag® willen wij graag kennis met jou maken tijdens een kop koffie om jouw ideale werkplek vorm te geven! Waarom Maandag®? Er is er de mogelijkheid op zekerheid middels een vast dienstverband. Ook is er de flexibiliteit om deel uit te maken van diverse projecten binnen verschillende organisaties!

Functie eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar professionals die kunnen voldoen aan de onderstaande functie-eisen:
• Je beschikt over psychologische vakkennis op academisch niveau aangevuld met de beroepsopleiding Klinisch Psycholoog.
• Je hebt minimaal 1 jaar ervaring en/of affiniteit met verslavingspsychiatrie.
• Je hebt gedegen kennis van psychologische en (psycho)therapeutische behandelmethoden.
• Je hebt ervaring met psychodiagnostisch onderzoek en je bent bekend met cognitieve gedragstherapie en je bent bij voorkeur lid van de VGCT en/of supervisor van een specialistische psychotherapievereniging.
• Je bent bereid te investeren in scholing van de methodiek Community Reinforcement Approach en je bent in staat om binnen steeds smallere marges te zoeken naar mogelijkheden voor het leveren van verantwoorde zorg.

recruiter van de vacature

Vera Koop

recruiter van de vacature

Vera Koop