Wijkhuismeester

  • Category woningcorporaties
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9027066

Over de functie

Voor een dynamische woningcorporatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste wijkhuismeester. Als wijkhuismeester ben je verantwoordelijk voor het houden van toezicht op een schone, hele en veilige leefomgeving. Je signaleert problemen in de wijk en spreekt bewoners hierop aan. Je draagt daarnaast ook bij aan het oplossen van enkelvoudige problematiek. Kortom, een functie waarbij je optreedt als ‘oren en ogen’ in de wijk.

In je functie als wijkhuismeester ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, staat wijk- en buurtonwikkeling hoog in het vaandel en ben jij het aanspreekpunt in de wijk. Jij bent in staat om een relatie op te bouwen en te onderhouden met bewoners, je draagt bij aan de realisatie van doelstellingen in de wijk en adviseer jij de direct leidinggevende van de woningcorporatie in het kader van optimalisering van de wijk.

Als ideale kandidaat ben jij betrokken, sociaal en ben jij in staat om mensen aan te spreken op houding en gedrag. Je bent verantwoordelijk in jouw rol en kan deze voorbeeldfunctie voor de wijk met passie uitdragen. Tot slot, ben jij in staat om dingen te organiseren, zodat je problematieken in de wijk kan oplossen.

Functie eisen

Heb jij:
- MBO werk en denkniveau
- Een frisse en kritische blik
- Kennis en ervaring met agressie
- Kennis van wijkontwikkeling, beheer en leefbaarheid is een pré.

Dan ben jij de wijkhuismeester die wij zoeken!

recruiter van de vacature

Yolanda Carrillo Alvarez

recruiter van de vacature

Yolanda Carrillo Alvarez