Toezichthouder civiel

  • Category bouw en civiel
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9027038

Over de functie

Weet jij qua Civiele Techniek écht alles en zijn daarnaast je ogen en oren in top staat? Dan kan jij wellicht de nieuwe toezichthouder civiele techniek zijn voor Maandag® Leeuwarden!

In de functie als Toezichthouder Civiele Techniek bij Maandag® ben jij namelijk de ogen en oren van de directievoerder op de projecten in grond-, weg- en waterbouw. Jouw kantoor is voornamelijk de bouwplaats en hier beoordeel je het uitgevoerde werk en veel meer! Samen met een projectteam voer je de werkzaamheden uit om uiteindelijk je eigen pad te bewandelen!

Geen dag, maar ook geen uur, ziet er het zelfde uit. Je hebt een erg uitgebreid, maar zeker ook een uitdagend, takenpakket. Wat voorop staat is dat jij het project toetst op kwaliteit, juistheid en volledigheid. Daarnaast verzorg je de technische advisering, ben je aanspreekpunt voor aannemers, bewoners en gebruikers, beoordeel je het meer- en minderwerk en neem je deel aan bouwvergaderingen. Dit allemaal om het project uiteindelijk op te leveren en over te dragen aan de cluster Beheer en Onderhoud! Jouw taak zit erop, op naar de volgende uitdaging, de volgende Maandag!

Functie eisen

Ben jij de Toezichthouder Civiele Techniek die aan zijn toekomst wil bouwen bij Maandag®, dan zijn er natuurlijk enkele eisen:

  • Een afgeronde hbo opleiding richting Civiele Techniek;
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring;
  • Kennis en ervaring van UAV – RAW systematiek;
  • Zin in een nieuwe Maandag® waarin jouw sterke punten helemaal tot hun recht komen: flexibiliteit, samenwerken en communicatie.

Ben jij de Toezichthouder Civiele Techniek die Maandag® zoekt, dan bieden wij een (vast) marktconform salaris (of meer), een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zo valt er over een lease-auto te praten, goede begeleiding door een vaste recruiter, opleidingsmogelijkheden en bestaat een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.

recruiter van de vacature

Niels Zwikker

recruiter van de vacature

Niels Zwikker