Programmamanager Integrale Gebiedsontwikkeling

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9027024

Over de functie

We staan in Nederland voor een belangrijke opgave om de kwaliteit van wonen, recreëren, amusement en maatschappelijke/economische ontwikkelingen binnen recreatiegebieden op elkaar af te stemmen. Het realiseren van projecten in recreatiegebieden is complex en gevarieerd, door bijvoorbeeld veranderende wet- en regelgeving (Omgevingswet), toenemende eisen aan de gezondheid & leefbaarheid, participatie bij de indeling en inrichting van een gebied. Deze opgave vraagt om een integrale aanpak waarbij publieke en private partijen én de recreatieschappen op elkaar ingespeeld zijn. Of het nu gaat om gemeenten, provincies, ondernemers, evenementhouders en besturen van recreatieschappen, het gaat om verbinding, overzicht en samenwerking.

Voor de aanpak en programmering van een aantal lopende en toekomstige projecten en ter versterking van de afdeling Ontwikkeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste, daadkrachtige en communicatieve programma manager met kennis en affiniteit van recreatie en/of integrale gebiedsontwikkeling. Vanuit een samenhangend programma worden projecten zowel voor ondernemers als recreanten in goede banen geleid. De opgaven vragen om een integrale aanpak. In samenwerking met de ketenpartners, waaronder een gemeente, bouw je aan een gefundeerd, innovatief meerjarig programma waarbinnen de projecten een eigen planning en budgettering kennen.

Functie eisen

• Voor deze functie is het van belang dat je 32 uur per week beschikbaar bent per 1 december 2017;
• Daarnaast beschik je over minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van gebiedsontwikkeling in een vergelijkbare functie of opdracht en heb je in de afgelopen 3 jaar minimaal 1 jaar ervaring opgedaan in het werken met gemeentelijke of provinciale bestuurders;
• Je heb een afgeronde hbo-opleiding;
• Tot slot kan je aantonen dat je succes hebt behaald met integraal Programma (Portfolio) Management, je ervaring hebt met het aansturen van uitvoerende projecten én dat je kennis en ervaring hebt met het opstellen van financiële rapportages.

recruiter van de vacature

Steven Stokkers

recruiter van de vacature

Steven Stokkers