Medewerker Financien

  • Category woningcorporaties
  • Region friesland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9027006

Over de functie

Als medewerker financiën ben je medeverantwoordelijk voor de administratieve verwerking en vastlegging van financiële gegevens in de financiële administraties, zodat deze een actuele, betrouwbare en kwalitatief juiste informatievoorziening faciliteert met als uitgangspunt een optimale financiële positie, financiële continuïteit en efficiënte bedrijfsvoering.
Je bereid de financiële werkzaamheden voor zodanig dat de noodzakelijke informatie juist en op tijd beschikbaar is conform de procedures en periodieke deadlines. Verder draag je zorg voor specificaties in de financiële administratie, diverse mutaties en maandafsluitingen. Een ander onderdeel van deze functie is het opstellen van afrekeningen voor de huurders.

Functie eisen

- HBO werk- en denkniveau
- Goed cijfermatig inzicht
- Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring als financieel medewerker bij een woningcorporatie
- Je bent communicatief en sociaal vaardig.
- 20 uur per week beschikbaar.

Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure.
Heb jij interesse?
Neem dan contact op met Karen Booij, Recruiter Woningcorporaties bij Maandag® in Leeuwarden, 06-10502411 of karen.booij@maandag.nl

recruiter van de vacature

Karen Booij

recruiter van de vacature

Karen Booij