Medewerker KCC

  • Category woningcorporaties
  • Region friesland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9027001

Over de functie

Als KCC medewerker bij Maandag® ben je het visitekaartje van de woningcorporatie. Je helpt cliënten met al hun vragen op een professionele en klantgerichte wijze. De zaken waar je mee te maken krijgt zijn vaak vragen omtrent huren, betalingen, technische mankementen, overlast en persoonlijke kwesties. Samen met het hele KCC team zorg je voor optimale bereikbaarheid van de woningcorporatie en zorg je voor een efficiënte afhandeling.
Als KCC medewerker ben je dienstverlenend en bestand tegen een hoge werkdruk. Klantgerichtheid en efficiënt werken zijn kerncompetenties die jij bezit. Je houd het overzicht en weet goed om te gaan met emotionele cliënten.
Ben jij enthousiast en klaar voor deze dynamische job? Neem dan contact met mij op!

Functie eisen

- HBO-/ MBO werk en denk niveau
- Recente werkervaring in een KCC bij een woningcorporatie
- Goede communicatieve vaardigheden
- Kennis van volkshuisvesting en de verschillende werkprocessen binnen woningcorporaties

Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure.
Heb jij interesse?
Neem dan contact op met Karen Booij, Recruiter Woningcorporaties bij Maandag® Leeuwarden, 06-10502411 of karen.booij@maandag.nl

recruiter van de vacature

Karen Booij

recruiter van de vacature

Karen Booij