Vaatlaborant

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region limburg
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9026970

Over de functie

Snel en effectief relevante feiten selecteren uit uiteenlopende gegevens die in praktijksituatie op je afkomen. Echt iets wat jou typeert! Ben jij de nieuwe vaatlaborant die het team komt versterken?

Als vasculair diagnostisch laborant voer je zelfstandig non invasieve vaatonderzoeken uit. Hierbij moet je denken aan doppler- en duplexonderzoeken bij klinische en poliklinische patiënten. Je werkt samen met o.a. de vaatchirurgen tijdens endoveneuze procedures. Je interpreteert en beoordeelt onderzoeken en je draagt zorg voor de verslaglegging hiervan. Je participeert wekelijks bij de vaatbespreking en in andere multidisciplinaire overleggen.

Centraal in het beroep staan het diagnostisch onderzoek en de interactie met de patiënt. Deze hangen nauw samen.

De relatie van de VDL met de patiënt is van relatief korte duur. Je kunt tegelijkertijd denken en handelen. Het aangaan, onderhouden en afronden van de relatie met de patiënt is essentieel in het methodisch werken van de VDL. Daarin spelen overdrachts-, begeleidende en communicatieve vaardigheden in de richting van de patiënt een belangrijke rol.

Wat kan Maandag® jou bieden?
• Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
• Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO van de opdrachtgever. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
• Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 netto per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.
Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil je met mij in gesprek om jouw motivatie voor een samenwerking met Maandag® te bespreken? Bel me dan op, 06-13249632 of mail naar nathalie.puts@maandag.nl

Functie eisen

- Opleiding tot vasculair diagnostisch laborant
- Je hebt (stage) ervaring met het uitvoeren van non invasieve vaatonderzoeken

recruiter van de vacature

Nathalie Puts

recruiter van de vacature

Nathalie Puts