Docent Frans

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026967

Over de functie

Jij hebt een talenknobbel, bent een échte alfa en wil niks liever dan jouw passie voor de Franse taal op een enthousiaste manier overbrengen aan leerlingen binnen een school in de regio van Twente.

Jij begint je les met een stuk theorie over de Franse spelling en grammatica. Vervolgens zet je de leerlingen aan het werk. Door jouw lessen leren leerlingen de taal goed lezen, schrijven, spreken en verstaan. Jij weet alle vragen moeiteloos te beantwoorden. Als docent Frans tweede graad ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en verzorging van lessen, naast het verrichten van algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs.

Voor een opdrachtgever in Twente zijn wij op zoek naar een docent Frans die beschikbaar is om een paar lesuren in te vallen. Het gaat om een vervangingsopdracht van 7 tot 9 lesuren binnen de onderbouw van het havo en vwo.

Functie eisen

• Tweedegraads bevoegd
• Ervaring binnen de onderbouw van het havo en vwo
• Beschikbaar voor 7 tot 9 lesuren

Wat biedt maandag® jou?

Een dienstverband bij maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Je kan bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en wordt maandelijks uitgekeerd. Alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer en daarnaast behoort vakantiegeld en doorbetaling tijdens de schoolvakanties uiteraard tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Ramon Janssen

recruiter van de vacature

Ramon Janssen