Uitvoerder GWW

  • Category bouw en civiel
  • Region friesland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9026948

Over de functie

Vind jij altijd de snelste weg naar oplossingen en wil jij letterlijk, met je eigen team, je eigen pad bewandelen? Dan kan jij zomaar de geschikte Uitvoerder GWW zijn bij Maandag® Leeuwarden!

Als uitvoerder grond-, weg- en waterbouw vind je het geweldig om met een team infraprojecten te realiseren. Onder jouw toezicht worden de projecten, zoals wegen en bruggen gerealiseerd. Wat belangrijk is als uitvoerder GWW is dat je bekend bent met het gehele proces, dit om de simpele reden dat je er uiteindelijk ook verantwoordelijk voor bent op de bouwplaats. De bouwplaats is jouw domein en daar ben je trots op.

Geen dag is hetzelfde als uitvoerder GWW. Zo kan je te maken krijgen met één groot project, zoals het realiseren van een knooppunt, of juist diverse kleinere projecten tegelijkertijd, zoals het bouw- en woonrijp maken van een bouwterrein. Hoe groot het project is, jouw taken als uitvoerder GWW spelen altijd een centrale rol. Jij moet alle activiteiten op de bouwplaats kunnen coördineren en de medewerkers kunnen aansturen, maar ook motiveren. Daarnaast kan jij materialen bestellen, de planning bewaken en zo nodig aanpassen en tot slot kan je overleg voeren met alle betrokken partijen, jij bent de schakel tussen de bouwplaats en directie! Je bent er trots op om je eigen weg te bewandelen!

Functie eisen

Wil jij aan je eigen weg timmeren bij Maandag® als uitvoerder GWW, dan zijn er vanuit onze kant ook enkele eisen:

• Het liefst een afgeronde hbo opleiding richting civiele techniek;
• Minimaal drie tot vijf jaar ervaring in de uitvoering van GWW projecten, zo ben je bekend met calculatie, planning en inkoop van materialen;
• En uiteraard zin in een nieuwe Maandag!!

Ben jij de uitvoerder GWW die Maandag® zoekt, dan bieden wij een marktconform salaris (of meer), een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zo valt er over een lease-auto te praten en bestaat een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.

recruiter van de vacature

Niels Zwikker

recruiter van de vacature

Niels Zwikker