Interim Docent

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026935

Over de functie

Er zijn verschillende definities voor de functie van Docent. De meest voorkomende definitie is: persoon die onderwijs verstrekt. Wij bij Maandag® zijn op zoek naar Docenten die het verschil maken in het Onderwijs.

Als Docent van Maandag®ga je elke schooldag door weer en wind naar je werk en sta je vol passie jouw vak over te brengen op een groep leerlingen. Ontwikkeling van je leerlingen gaat je aan het hart. Je krijgt voldoening uit je werk waarbij plezier en creativiteit de boventoon voeren. Het beantwoorden van vragen is een reflex voor je. Wild krullend kijk je toetsen na. Een groene en rode pen zitten natuurlijk standaard in je tas. Je blijft relaxed in de druktepieken van het onderwijs. Jij bent die Docent die jouw leerlingen nooit meer zullen vergeten.

Functie eisen

• Jij hebt een 2e/1e graad lesbevoegdheid OF PABO (of bezig met het afronden van je opleiding);
• Je hebt relevante stage- en/of werkervaring als Docent;
• Van nature motiveer en stimuleer jij jouw leerlingen;
• Je bent gek op afwisseling binnen het onderwijs.
Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen de publieke sector. Wij bieden verrassende werkplekken met veel kansen voor persoonlijke ontwikkelingen. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij Maandag®, een marktconform salaris, een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of de mogelijkheid van een leaseauto.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Geprikkeld en wil je meer van Maandag®? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met de Recruiter: nick.vontsteen@maandag.nl of 0630936812.

recruiter van de vacature

Nick Vontsteen

recruiter van de vacature

Nick Vontsteen