Docent Frans

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9026929

Over de functie

Frans is niet alleen de taal van de liefde, maar ook van een aanzienlijk deel van de wereldbevolking. Hoeveel Nederlanders weten dat een aanzienlijk deel van Afrika en in mindere mate van de Caraïben Frans spreekt? Dichterbij huis wordt natuurlijk ook Frans gesproken bij onze belangrijke handelspartners België, Zwitserland en Frankrijk zelf. Een goede Docent Frans combineert kennis van zowel de Franse taal als cultuur met een passie voor lesgeven en didactiek. Een groep jonge mensen enthousiast krijgen voor de Franse taal en cultuur is een dankbare taak. Een brede culturele en taalkundige vorming is in het onderwijs van handelsland Nederland van groot belang.

Een Docent Frans van Maandag® haalt voldoening uit het begeleiden van leerlingen in de Franse taal EN cultuur. Jij maakt ze wegwijs in, de voor velen lastige grammatica; spelling en het ontleden van zinnen. Jij weet de taal interessant te maken en te houden door jouw eigen creatieve manier van lesgeven. Het enthousiasme waarmee jij voor de klas staat maakt jou toegankelijk voor leerlingen. Je vindt het leuk om te differentiëren; juist de leerling die extra aandacht nodig heeft erbij te betrekken en de leerling die door de lesstof fietst extra uit te dagen. Ook ben je een toegevoegde waarde voor het team waarin je werkt doordat jij jouw ervaringen deelt. Je bereidt de lessen goed voor en indien nodig neem je deel aan sectieoverleggen en rapportvergaderingen. Klaar om het verschil te maken en de uitdaging aan te gaan?!

Functie eisen

• Jij hebt een 2e/1e graad lesbevoegdheid Frans (of bezig met het afronden van je opleiding);
• Je hebt relevante stage- en/of werkervaring als Docent Frans;
• Je bent gemotiveerd om jouw leerlingen niet alleen de Franse taal te leren maar ook de Franse cultuur;
• Je bent gek op afwisseling binnen het onderwijs;
• Je wordt wild van taal- en spelfouten.

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen de publieke sector. Wij bieden verrassende werkplekken met veel kansen voor persoonlijke ontwikkelingen. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij Maandag®, een marktconform salaris, een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of de mogelijkheid van een leaseauto.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Geprikkeld en wil je meer van Maandag®? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met de Recruiter: nick.vontsteen@maandag.nl of 0630936812.

recruiter van de vacature

Nick Vontsteen

recruiter van de vacature

Nick Vontsteen