Groepsleerkracht VSO

  • Category onderwijs-speciaal onderwijs
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026908

Over de functie

Structuur, zelfvertrouwen en rust staan bij jou centraal tijdens het lesgeven.

Voor diverse opdrachtgevers in heel Nederland ben ik op zoek naar leerkrachten die het leuk vinden om vanuit een vast dienstverband verschilleden opdrachten te vervullen . Het kan dus zijn dat je 5 maanden op de ene school werkt en vervolgens 9 maanden op een andere school. Dat houdt jouw werk spannend en biedt de mogelijkheid om in verschillende keukens te kijken. Fulltime beschikbaarheid is zeker niet nodig, je kan bijvoorbeeld ook voor 16 uur per week aan de slag.

Door op deze manier te werken heb je wel de vastigheid van een (vast) contract maar ook de flexibiliteit in scholen. Uiteraard houden wij rekening met jouw wensen en eisen en zullen we er alles aan doen om een leuke opdracht voor je te vinden. We hebben er ook zeker begrip voor als jouw kwaliteiten beter tot zijn recht komen in alleen de onder, midden of bovenbouw.

Naast de opdrachten die je vervult biedt Maandag ook de mogelijkheid om verschillende trainingen en cursussen te volgen zodat je altijd up to date bent en blijft. Ook doen we er alles aan om jou constant te blijven begeleiden en organiseren we bijeenkomsten zodat je kan netwerken en sparren met jouw Maandag collega's.

Neem eens vrijblijvend contact op via de onderstaande contactgegevens, en ik vertel je graag meer.

Functie eisen

- Jij bent in het bezit van een PABO diploma of bent bijna afgestudeerd.
- Je bent flexibel, communicatief vaardig en kan snel schakelen.

recruiter van de vacature

Eline Wienen

recruiter van de vacature

Eline Wienen