Interim woonbegeleider GGZ

  • Category zorg-ggz
  • Region zeeland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9026905

Over de functie

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar interim woonbegeleiders voor de ongeveer twee maanden (van medio november 2017 tot en met medio januari 2018) in zowel Middelburg als Vlissingen voor 28 tot 36 uur per week. De werkplek is een beschermde woonvorm waar mensen wonen die door psychiatrische ziekte (langdurig) aangewezen zijn op rehabilitatie gerichte zorg en ondersteuning. Vanuit woonbegeleiding wordt toegewerkt naar zelfstandig wonen of begeleid zelfstandig wonen.

De bewoners wonen op een beschermde woonvorm om de kwaliteit van hun leven te stabiliseren of te ontwikkelen met betrekking tot bijvoorbeeld financiën, zelfzorg, studie, werk/dagbesteding, gezondheid, sport en sociale contacten. Bewoners gaan op zoek naar hun eigen krachten en mogelijkheden met als doel dat men zo zelfstandig mogelijk kan functioneren en participeren, medewerkers ondersteunen hen in dit proces.

Functie eisen

• MBO of HBO diploma in Verpleegkunde, een diploma MWD of SPH (of aanverwante MBO of HBO opleiding) in combinatie met een BHV certificaat en de medicatiecursus kan ook;
• Affiniteit en/of ervaring met het proces van rehabilitatie en herstel.

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden jou een salaris conform CAO GGZ, je wordt ingeschaald in FWG 40, op basis van ervaring wordt bepaald hoe je hierin wordt ingeschaald. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer, een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Eileen Samshuijzen

recruiter van de vacature

Eileen Samshuijzen