Recruiter Sociaal Domein

  • Category maandag intern
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026814

Over de functie

Ter uitbreiding van het bestaande team zijn wij op zoek naar een Recruiter Sociaal Domein. Kom jij ons team versterken?

Als Recruiter binnen Maandag® ben jij de schakel naar de arbeidsmarkt. Je benadert professionals op een creatieve en effectieve wijze. Op basis van het profiel van de kandidaten en de gesprekken die jij voert vorm je een totaalbeeld. Jij bent de specialist die ervoor zorgt dat de juiste match tussen de professional en opdrachtgever gemaakt wordt. Daarbij werk je als Recruiter nauw samen met de Accountmanager om professional en opdrachtgever een optimale werkervaring te kunnen bieden en te kijken naar de ontwikkeling van de professional.

Wat ga je nog meer doen?

Jij gaat proactief zoeken naar professionals op HBO/WO niveau binnen het vakgebied Sociaal Domein door middel van netwerken, jobboards, social networks etc. Daarnaast stel je vacatureteksten op en publiceer jij deze op de Maandag® website en jobboards. Vervolgens beoordeel je de binnengekomen sollicitaties en zorg je ervoor dat de kandidaten een reactie krijgen.

De juiste professional is gevonden. Je voert intakegesprekken en je kijkt naar de wensen en behoeftes van de professional. Vervolgens ga je, samen met de Accountmanager kijken of er een passende vacature is voor deze professional of dat je hem/haar wil aannemen in je team. Op basis van dit besluit ga je nogmaals het gesprek aan en bespreek je de mogelijkheden binnen Maandag. Daar horen natuurlijk ook de secundaire arbeidsvoorwaarden bij en de salarisonderhandelingen. Wanneer onze professionals aan het werk zijn, fungeer jij als 1e aanspreekpunt voor je professional. Jij zorgt ervoor dat de professional met plezier naar het werk gaat en je zorgt voor de gehele administratie. Professionals komen met vragen over het urensysteem, de lease- auto’s en natuurlijk hun eigen ontwikkeling. Samen ga je kijken waar de mogelijkheden liggen en wat het toekomstperspectief is.

Kortom; een hele diverse, afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is!

Functie eisen

• HBO werk- en denkniveau;
• Minimaal twee jaar werkervaring in een sales gerelateerde functie;
• Ervaring met het voeren van gesprekken met HBO/WO professionals;
• Sterk in jouw administratieve processen;
• Communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus;
• Competenties: commercieel ingesteld, vindingrijk en ondernemend.

recruiter van de vacature

Nathalie Sonneveld

recruiter van de vacature

Nathalie Sonneveld