Recruiter Zorg

  • Category maandag intern
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026815

Over de functie

Werven voor de sector Zorg en binding creëren met professionals in een commerciële omgeving is dat iets voor jou?

De zorg is een prachtig en breed vakgebied waar gepassioneerde professionals dagelijks hard, en met hun hart, werken om cliënten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Werken in de directe patiëntenzorg past niet bij iedereen, maar ook buiten de directe zorg kan jij je steentje bijdragen. Als Recruiter Zorg bij Maandag® ben je dagelijks bezig om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Of dit nu een vaste baan is of een tijdelijk project, blije professionals maken blije opdrachtgevers. Het is jouw taak en verantwoordelijkheid om met de professionals een duurzame en eerlijke werkrelatie op te bouwen om zo een goede en blijvende match te kunnen maken.

Wat ga je doen in deze functie?
Als Recruiter Zorg ben je dagelijks in contact met professionals. Je benadert actief professionals, voert kennismakingsgesprekken op onze vestiging, overlegt met jouw Accountmanager over geschikte functies en ondersteunt het vervolgproces. Je voert daarnaast onderhandelingsgesprekken en geeft advies waar nodig over de te nemen stappen in het sollicitatieproces. Wanneer iemand uiteindelijk via Maandag® aan de slag gaat behoud je het contact en waarborg je zo de werkrelatie.

Waar ga je werken?
Maandag® Den Haag kenmerkt zich door gezelligheid, humor en een open cultuur. We werken hard, vieren successen samen en slaan de borrel op vrijdagmiddag nooit over! Daarnaast zijn we er voor elkaar als het nodig is en werken wij op een informele manier met elkaar samen. Ben jij de aanvulling op ons gedreven team?

Functie eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je affiniteit hebt met het vakgebied zorg en graag werkt met professionals in de zorg. Daarnaast vragen wij een afgeronde HBO of WO opleiding en een commerciële instelling. Je haalt plezier uit gesprekken op diverse niveaus en beschikt over een grote dosis doorzettingsvermogen. Je bent een echte regelneef, creatief en je weet focus te behouden in een dynamische omgeving. Ervaring in de arbeidsbemiddeling of in de zorg is gewenst.

recruiter van de vacature

Nathalie Sonneveld

recruiter van de vacature

Nathalie Sonneveld