Medewerker juridische en algemene zaken

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026872

Over de functie

Binnen een gemeente in Wes-Brabant is het team Regie & Verbinding is per 1 februari 2018 op zoek naar een medewerker juridische en algemene zaken. Het gaat hierbij om een functie van ongeveer 28 uur per week tot en met eind mei 2018.

Functie-inhoud
Als medewerker adviseer je het gemeentebestuur en de ambtelijke organisatie op juridisch en algemeen bestuurlijk terrein. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van beleid op het terrein van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) en de diverse bijzondere wetten. Je adviseert over en draagt zorg voor de uitvoering van het beleid op het terrein van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) en de diverse bijzondere wetten. Je beschikt op deze terreinen over een ruime ervaring kunt hierin zelfstandig werken. Daarnaast verricht je overige werkzaamheden passend binnen de doelstellingen van de organisatie.

Functie eisen

Je beschikt over een HBO-opleiding, bijvoorbeeld HBDO-AJZ. Verder is het een absolute must dat je kennis hebt van de gemeentelijke organisatie, de ambtelijke en politieke verhoudingen, en beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
Je voelt je thuis in een ontwikkelende organisatie en denkt hier, vanuit jouw expertise, volop in mee. Onze kernwaarden zijn “Klantgericht”, “Flexibel” en “Lerend”. Belangrijk is dat je bereid bent je collega’s te helpen met het oplossen van hun problemen. Dienstverlening staat dus voorop.

recruiter van de vacature

Elianne Vrolings

recruiter van de vacature

Elianne Vrolings