Leerkracht Voortgezet Speciaal Onderwijs

  • Category onderwijs-primair onderwijs
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026772

Over de functie

Je start je dag samen met collega's, waarbij je belangrijke zaken betreffende leerlingen doorspreekt. Vervolgens ga je naar je klaslokaal en bereidt je de dag goed voor. Je vindt het belangrijk dat een klaslokaal geordend is, je werkt met je leerlingen in een veilige en prettige omgeving en houdt een vaste structuur aan. Binnen deze vaste structuur kunnen onverwachte situaties ervoor zorgen dat je snel moet handelen en de veiligheid van leerlingen en jezelf ten alle tijde dient te waarborgen.

Je klas bestaat uit ongeveer 10 leerlingen tussen de 12 en 20 jaar. Het gehanteerde onderwijsprogramma is erop gericht dat de leerlingen uitstromen naar het middelbaar beroepsonderwijs of naar de arbeidsmarkt. Je gaat aan de slag als leraar algemeen vormend onderwijs en bent daarom breed onderlegd in alle vakken; Nederlands, Engels, aardrijskunde, geschiedenis, economie, wiskunde, etc. Je takenpakket is breed: Lesvoorbereiding, maatwerk in de klas, handelsplannen en ontwikkeling bijhouden, nauw contact met ouders/verzorgers en collega's aangesloten, bijwonen vergaderingen, etc.

What's in it for you? Een nieuwe uitdaging in het voortgezet speciaal onderwijs in Limburg! We bieden je een marktconform salaris, LB, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en de vakanties worden doorbetaald. En dat niet alleen, er is uitzicht op een aanstelling voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Functie eisen

-Afgeronde PABO
-Per december beschikbaar voor het hele schooljaar, mogelijk kans op vaste aanstelling
-0,6 tot fulltime inzetbaar
-Je staat sterk in je schoenen, bent zelfverzekerd, een zelfstarter, daadkrachtig, stressbestendig, hebt zelf reflecterend en relativeringsvermogen
-Je kunt op de juiste manier omgaan met leerlingen met sociale, emotionele, ontwikkelings- en/of gedragsproblemen
-Affiniteit met kwetsbare jongeren

recruiter van de vacature

Kelly Schuijren

recruiter van de vacature

Kelly Schuijren