Vergunningverlener Evenementen

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region flevoland noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9026673

Over de functie

Sta jij te popelen om jouw ervaring als vergunningverlener bij een grote gemeente in te kunnen zetten? Of ben jij als vergunningverlener echt toe aan een nieuwe werkomgeving? Dan kunnen wij jou helpen!

Voor een gemeente in de randstad zijn wij op zoek naar een Vergunningverlener Evenementen mét ervaring. Jij gaat je bezighouden met het zelfstandig verlenen van vergunningen voor kleine tot grote evenementen. Tevens lever je een bijdrage aan het verbeteren van de (werk)processen en geef je input aan gemeente brede overleggen. Je stelt beleid op, evalueert waar nodig en je analyseert en evalueert de evenementen die plaatsvinden. Je wint advies in en initieert en voert zelfstandig de overleggen over de veiligheid. Verder onderhoud je de bestaande in- en externe relaties en breid je deze uit waar dat kan.

Jij bent bereid hard te werken en kan goed omgaan met hoge werkdruk. Je bent doortastend, beschikt over goede communicatieve eigenschappen en komt met creatieve oplossingen.

Functie eisen

- HBO diploma, voorkeur richting Rechten/Bestuurskunde;
- Ervaring met het verlenen van vergunningen voor grote evenementen binnen een gemeentelijke organisatie of omgevingsdienst;
- Je bent politiek sensitief, beschikt over goede communicatieve en adviserende vaardigheden;

Als vergunningverlener zijn er veel mogelijkheden om bij ons op contract te komen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Stuur vandaag nog je CV naar lois.engelschman@maandag.nl of bel mij om kennis te maken op: 06-83809977

recruiter van de vacature

Lois Engelschman

recruiter van de vacature

Lois Engelschman