Gespecialiseerd Verpleegkundige

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026511

Over de functie

Als gespecialiseerd verpleegkundige zie jij het als een uitdaging om je medische kennis in te zetten binnen een commerciële organisatie. Door jou ervaring als verpleegkundige ben jij in staat om specifieke product vragen te beantwoorden. Je klantgerichte instelling en overtuigingskracht zorgt ervoor dat jij jou kennis over medische hulpmiddelen door middel van scholingen en trainingen aan collega’s en externe klanten weet over te brengen.

Als gespecialiseerd verpleegkundige ben jij werkzaam binnen het Verpleegkundig Team en fungeer jij als helpdesk voor zowel particuliere klanten als de zorgprofessionals zoals poliklinieken in ziekenhuizen, binnen verzorgings- en verpleeghuizen en huisartsenpraktijken. Je bent betrokken bij het introduceren van nieuwe artikelen en bent verantwoordelijk voor het toevoegen van nieuwe producten aan het assortiment.

Wij zijn opzoek naar iemand die zorgt voor het verkrijgen van en op peil houden van patiënt-, product- en medische kennis. Hierdoor ben jij in staat om proces en product verbeteringen aan te dragen en weet jij verkoopdoelstellingen te realiseren.

Functie eisen

- Je hebt een HBO diploma Verpleegkundige (niveau 5);
- Gespecialiseerd op het gebied van continentie, wond, stoma of diabetes;
- Je bent BIG geregistreerd;
- Kennis van de financieringsstructuren in de Nederlandse Gezondheidszorg (WLZ, WMO, Zorgverzekeringswet) is een pré;
- Ervaring in het gebruik van het MS office.

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris conform de VVT cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

recruiter van de vacature

Anne Engelen

recruiter van de vacature

Anne Engelen