Salarisadministrateur

 • Category financieel
 • Region friesland
 • opleidingsniveau mbo hbo
 • remoteId 9026538

Over de functie

In de regio Friesland zijn wij op zoek naar een salarisadministrateur.

Jouw dag bestaat uit diverse werkzaamheden. Allereerst draag jij mede zorg voor een correcte en tijdige personeels- en salarisadministratie. Daarnaast bewaak jij diverse personele budgetten en bewaak jij de loonkosten i.s.m. de afdeling Financiën.

Ook draag jij bij aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van rechtspositie, sociale verzekeringen en fiscale regels naar praktische uitvoering. Je ondersteunt bij formatie/bezettingsvraagstukken, begrotingsvraagstukken, aansluiting financiële administratie, maand/jaarwerk, de uren/verlofregistratie en het doorvoeren en controleren van salarismutaties. Verder stel je brieven en besluiten op bij aanstellingen, wijzigingen en ontslag, en andere voorkomende situaties zoals bijvoorbeeld ouderschapsverlof. Tot slot ben jij mede verantwoordelijk voor het verrichten van overige administratieve werkzaamheden binnen de afdeling.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in een non-profit organisatie is een pré
 • Afgeronde PDL opleiding
 • Kennis en ervaring met Raet/Afas is een pré
 • Je hebt ruime werkervaring opgedaan in het runnen van de loonadministratie
 • Je beschikt over een uitstekend tactisch en probleemoplossend vermogen
 • Je bent een echte teamplayer en flexibel inzetbaar

Zie jij deze tekst als een uitdaging en ben jij degene die ik zoek? Solliciteer dan direct of neem contact op met mij. Telefoonnummer 06 136 228 31 Mail rutger.gaastra@maandag.nl

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Wij zijn ontzettend blij met alle reacties. Mocht je echter binnen 5 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, dan sluit jouw profiel mogelijk niet voldoende aan en zullen we jouw sollicitatie in dit traject niet verder behandelen.

recruiter van de vacature

Rutger Gaastra

recruiter van de vacature

Rutger Gaastra