Inkoper

  • Category financieel
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9026505

Over de functie

In de regio Friesland zijn wij op zoek naar een bevlogen inkoper, die zich goed staande weet te houden in de organisatie.

Als inkoper bekleed je een belangrijke functie in de organisatie. In jouw functie zal jij je bezig houden met de ontwikkeling van de inkoopstrategie en de aanbestedingsprocedures.

Daarnaast wordt van jou verwacht dat jij de interne inkoopbehoeftes kan inventariseren en analyseren. Verder ben jij verantwoordelijk zijn voor het selecteren en onderhandelingen voeren met (nieuwe) leveranciers.

Ook ben jij medeverantwoordelijk voor het zorg dragen voor de voorbereiding, onderhandeling en het afsluiten van contracten en het contractmanagement.

Als inkoper ben jij verantwoordelijk voor de inkoopresultaten en besparingen waarbij je de kwaliteit en de effectiviteit verhoogt, ook gericht op de samenwerking met de interne - en externe klanten.

Functie eisen

  • Je beschikt over een relevant afgeronde Hbo-opleiding
  • Aantoonbare ervaring met inkoop- en contractmanagement
  • Een afgeronde NEVI opleiding is een pré
  • Kennis en ervaring met EU-aanbestedingen is een pré
  • Pro-actieve instelling
  • Vaardig in Excel, Word en PowerPoint

Zie jij deze tekst als een uitdaging en ben jij degene die ik zoek? Solliciteer dan direct of neem contact op met mij. Telefoonnummer 06 136 228 31 Mail rutger.gaastra@maandag.nl

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Wij zijn ontzettend blij met alle reacties. Mocht je echter binnen 5 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, dan sluit jouw profiel mogelijk niet voldoende aan en zullen we jouw sollicitatie in dit traject niet verder behandelen.

recruiter van de vacature

Rutger Gaastra

recruiter van de vacature

Rutger Gaastra