Senior Administrateur

  • Category financieel
  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026480

Over de functie

Voor de Provincie in Groningen zijn we opzoek naar een Senior Administrateur voor een periode van 5 maanden voor 32 tot 40 uur per week.

Bij de provincie hebben ze een aantal stevige uitdagingen liggen Ten eerste willen we aan de basis onze administratie verbeteren en het is belangrijk dat we onze maandafsluitingen verbeteren. De maandafsluiting moet er voor zorgen dat onze informatievoorziening betrouwbaar is, tijdig onregelmatigheden signaleert en daarmee de basis vormt voor onze gehele (financiële) informatievoorziening, of dat nu interne management of meer de meer bestuurlijke informatievoorziening is. Daarnaast zijn we in de aanloop naar een verdere automatisering en digitalisering van administratieve processen en houdt je je bezig met het ontwikkelen en benutten van ons financiële systeem CODA/Unit 4.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een stevige senior administrateur die in principe zelfstandig de jaarrekening van de provincie kan opstellen. Je doet dat juist niet alleen, maar als onderdeel van een team. We verwachten dat de administratie en dus ook de jaarrekening van de provincie geen geheimen voor je kent. Je bent analytisch sterk en doortastend. Daarnaast ben je in staat om de andere administrateurs te coachen, begeleiden en uit te dagen. We verwachten van jou dat je samen met hen de organisatie in gaat, naar de klanten toe. Dit draag je ook uit, waardoor jouw collega’s gemotiveerd worden om ook de boer op te gaan. Je hebt een stevig karakter waardoor je weet van doorpakken en weerstand van de organisatie durft te trotseren.

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een marktconform salaris, je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Wij hebben een eigen Maandag Academy die trainingen op maat verzorgd en dikwijls kopen wij passende trainingen en cursussen in.
Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van Finance te vergroten. Jij en je collega’s komen regelmatig bij elkaar voor kennisdeeldagen op onze vestiging in Groningen.

Voel jij je aangesproken tot deze vacature dan kom ik graag in contact met jou, via de onderstaande gegevens.

Rick Fokkens
Recruiter Financieel
✆ 06 30 98 37 87
✉ rick.fokkens@maandag.nl

recruiter van de vacature

Rick Fokkens

recruiter van de vacature

Rick Fokkens