Tweedegraads Docent Biologie

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026411

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Twente ben ik op zoek naar een docent biologie die les wil geven aan een VMBO-school.

Met spoed zijn wij op zoek naar een docent biologie voor de periode van november t/m het einde van het schooljaar. In de periode van november tot en met maart zal de vacature een omvang hebben van 0,8 fte en vanaf maart tot het einde van het schooljaar zal dit 0,3 fte zijn. Als Docent Biologie ga jij aan de slag met proefjes, lesgeven, begeleiden en het verder ontwikkelen van jouw vakdeskundigheid. Jij bent iemand die graag binnen en buiten op onderzoek uitgaat en niet bang is om jouw handen vies te maken!

Jij weet leerlingen vol passie te motiveren en aan te sporen om zich te ontwikkelen op jou vakgebied. Toch weet jij ook precies aan te voelen welke leerling persoonlijke aandacht nodig heeft. Naast de persoonlijke betrokkenheid behoren de lesvoorbereiding, het doceren van de les en het nakijken van toetsen/opdrachten tot de werkzaamheden.

Ben jij de Maandag® docent biologie die wij zoeken?

Functie eisen

• Tweedegraads bevoegd
• Ervaring met lesgeven aan het vmbo basis, kader en tl
• 0,8 fte beschikbaar t/m maart, vanaf dan 0,3 fte

Wat biedt maandag® jou?

Een dienstverband bij maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Je kan bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en wordt maandelijks uitgekeerd. Alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer en daarnaast behoort vakantiegeld en doorbetaling tijdens de schoolvakanties uiteraard tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Ramon Janssen

recruiter van de vacature

Ramon Janssen