Verpleegkundige 4

  • Category zorg-vvt
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026383

Over de functie

Voor een Revalidatiecentrum in Rotterdam-Rijnmond zijn wij PER DIRECT op zoek naar een ervaren Verpleegkundige 4. Op een Revalidatie afdeling help je ouderen de draad weer op te pakken na een ziekenhuisopname. De terugkeer naar de oorspronkelijke- of aangepaste leefsituatie thuis staat altijd centraal.
Het is belangrijk dat je kunt motiveren, communiceren, reflecteren en graag werkt met de oudere doelgroep.

Functie eisen

Wie ben jij?
Een gediplomeerd Verpleegkundige 4 met een actieve, ondernemende houding en affiniteit met Ouderenzorg. Je kunt zelfstandig werken, strak organiseren en bent in staat om hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. Je staat open voor verandering maar werkt op methodische wijze. Je kunt rust en overzicht bewaren en legt makkelijk verbinding met andere disciplines in het kader van zorgoptimalisatie voor je cliënt.

Wat bieden wij jou?
Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (VVT). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.
Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.
Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken

recruiter van de vacature

Sacha Bursian

recruiter van de vacature

Sacha Bursian