Gedragswetenschapper

  • Category zorg-ggz zorg-zorg overig
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9026367

Over de functie

Ben jij die spin in het web? Als ervaren gedragswetenschapper ben jij expert in de doelgroep volwassenen. Psychiatrische problematiek, complex of niet, betrokken voel jij je bij deze doelgroep. En dat is precies waar ook de organisatie, met een Christelijke levensovertuiging, voor staat.

Middels diverse woonlocaties wordt er aan de volwassen cliënten onderdak geboden. Vanuit jouw rol als spin in het web is het aan jou om de verantwoording op je te nemen om de (complexe) problematiek effectief te behandelen en/of te begeleiden. Voor de volwassenen, woonachtig op de woongroep, stel je diagnoses voor het behandelplan en zorgt voor de totstandkoming hiervan. Daarnaast coördineer je onder andere de uitvoering, bewaakt de voortgang en kwaliteit van de behandeling. Waar nodig doe je aanvullend onderzoek om met jouw kennis en ervaring een zo passend mogelijke behandeling te bieden en te realiseren binnen de kaders van de indicatie/hulpvraag.

Dit doe je natuurlijk niet alleen maar met jouw multidisciplinaire team, waaronder woon-, persoonlijk begeleiders en een trajectcoördinator. Naast je professionele verantwoording krijg je natuurlijk de ruimte én verantwoording om de zorg met je team samen te realiseren. Hiermee houd je elkaar extra scherp in zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling.

Functie eisen

• Je bent opgeleid op WO-niveau (Psychologie/Orthopedagogiek);
• Je hebt aantoonbare werkervaring met de doelgroep LVB/psychiatrie;
• Jouw energie haal je uit jouw Je vindt het leuk om de coördinerende rol op je te nemen;
• Je bent bekend met de verschillende hulpverleningsmethodieken binnen het vakgebied;
• Beschikbaar voor 24-32 uur

Wat biedt Maandag® jou? Uiteraard naast een marktconform salaris is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer te gebruiken of ook privé te rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij €0,19 per kilometer. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen.

recruiter van de vacature

Yasmine Lhassani

recruiter van de vacature

Yasmine Lhassani