Accountmanager Sociaal Domein

  • Category maandag intern
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9026358

Over de functie

De AWBZ, decentralisatie van de Jeugdzorg en de participatiewet.

Zomaar een aantal onderwerpen die spelen binnen het Sociaal Domein. Omdat er zoveel speelt is de behoefte aan kundig en geschikt personeel binnen dit domein van ongekende waarde. Als Accountmanager Sociaal Domein weet je, met jouw commerciële blik en snelle handelen, hier een belangrijke bijdrage aan te leveren.
Als Accountmanager Sociaal Domein bij Maandag® zijn je dagen gevuld met het opbouwen en onderhouden van je klantenkring door middel van telefonische acquisitie, klantbezoeken en netwerken. Je biedt passende professionals proactief aan bij jouw opdrachtgevers en ziet mogelijkheden en kansen wanneer een opdrachtgever jou benadert bij capaciteitsproblemen. Als een professional uiteindelijk bij ons aan de slag gaat ben je ook verantwoordelijk voor de begeleiding en evaluaties gedurende de opdracht.

In deze functie kom je bij verschillende opdrachtgevers over de vloer en leer je daadwerkelijk een organisatie kennen. Je leest tussen de regels door en weet een compleet en realistisch beeld van een opdrachtgever te schetsen. Op deze manier kan je een goede match maken tussen opdrachtgever en professional. Ben jij een snelle schakelaar, commerciële denker en van nature een sociaal dier? Lees dan vooral verder over Maandag® Utrecht.

Waar ga je werken?
Het team Sociaal Domein binnen Maandag® Utrecht bestaat uit twee ervaren Recruiters met een enorme passie voor zowel commercie als het vakgebied. Daarnaast kan je altijd sparren met de andere Accountmanager binnen dit vakgebied, die jouw uitdagingen en kansen precies begrijpt. Onze vestiging in zijn geheel kenmerkt zich door een directe aanpak, veelzijdigheid en ambitie. Het enthousiasme en lef spat er bij ons vanaf, geen dag is saai of hetzelfde. Hiernaast genieten we van een gezonde dosis competitie en proberen we elkaar vooral bij het dartbord af te troeven. Regelmatig een borrel of een uitje is ook iets waar we allemaal erg blij van worden!

Wat bieden wij je?
Naast een passend salaris krijg je ook een leaseauto, telefoon en laptop tot je beschikking. Daarnaast bieden we voldoende ruimte om te genieten én te ontwikkelen. Zoals eerder aangegeven houden we van borrelen, dit doen we niet alleen op vrijdagmiddag maar ook regelmatig op één van onze befaamde uitjes. Ontwikkeling is te vinden bij onze Academy in Rotterdam, waar je zowel ingewerkt wordt als uitgedaagd gedurende je loopbaan bij Maandag®. Om ook buiten werk te kunnen genieten, hebben wij een bijzondere vakantieregeling waarmee je meer dan genoeg kunt ondernemen buiten werk.
Klinkt het tot zover goed? Lees dan verder waar wij naar op zoek zijn.

Functie eisen

Je bent een sterke persoonlijkheid, staat stevig in je schoenen en ‘nee’ is voor jou geen antwoord. Daarnaast weet je met verschillende persoonlijkheden te werken en te schakelen. Dit is niet alleen je kracht, je haalt hier ook echt je energie uit. Winnen is voor jou belangrijk, je streeft ernaar om de beste te zijn. In een team neem je graag een bepalende rol op en zoekt actief naar spanning en dynamiek. Specifieke ervaring als Accountmanager of een afgeronde HBO is niet vereist, belangrijk is wel dat je enige affiniteit hebt met sales en kan werken op HBO niveau. Hiernaast ben je in het bezig van rijbewijs B en tussen de 32-40 uur per week beschikbaar.

recruiter van de vacature

Willemijn Boekhout

recruiter van de vacature

Willemijn Boekhout