Stagiaire Officemanager

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9026309

Over de functie

Als stagiaire Officemanager ben jij hét visitekaartje van Maandag® Onderwijs Rotterdam. Ben jij organisatorisch sterk, hou je van hectiek, afwisseling en een gezellig team? Dan zoeken we jou!

Een dag als Stagiaire Officemanager bij Maandag® Onderwijs Rotterdam is afwisselend, hectisch en gezellig! Geen dag is hetzelfde in deze functie als visitekaartje van de vestiging.
Het alarm is er nog niet af of collega's vragen al om jouw hulp. Tijdens de teambijeenkomsten, waar de een na de ander enthousiast aan het woord is, maak jij een krachtige samenvatting. Alleen het nodige zet jij in de notulen, want je weet dat de Accountmanagers en Recruiters niet gestimuleerd worden door grote lappen tekst.
Je werkt samen met een team Recruiters en Accountmanagers, die jou met regelmaat aan je mouw trekken. Het ene moment ben je een kennismakingsgesprek voor een Recruiter aan het inplannen, het volgende moment controleer je de door de Accountmanager aangeleverde documenten. Je werkt Cv’s uit, waarbij je de Maandag® huisstijl duidelijk naar voren laat komen. Je werkt secuur en zelfstandig, je collega´s weten dat ze jouw uitgewerkte Cv’s niet hoeven te controleren.
Dan opeens gaat er een lichtje bij je branden; de “Welkom bij Maandag®” bijeenkomst is al bijna en je moet de uitnodigingen nog versturen, de goodiebags bestellen en dan ook nog zorgen dat het trainingsmateriaal klaar is… Jij laat je natuurlijk niet gek maken, springt vol passie in het volgende project en krijgt nieuwe energie van het ondersteunen van zo´n dynamische groep mensen.
Het team van Maandag® Onderwijs Rotterdam, kenmerkt zich door haar gedreven en ambitieuze Accountmanagers en Recruiters. De uiteenlopende persoonlijkheden zorgen voor een doelgerichte, transparante en directe cultuur. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen succes en gaat graag de competitie met elkaar aan. Professioneel en toch laagdrempelig, met meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling.
Je werkzaamheden bestaan uit:

- Telefoonbeheer
- Behandelen van inkomende en uitgaande post
- Ontvangen van kandidaten
- Receptiewerkzaamheden
- Het uitwerken van CV's
- Agendabeheer
- Administratieve afhandeling van projecten
- Beheren van kandidaten- en klantendossiers
- Zorgdragen voor een nette en opgeruimde vestiging

Functie eisen

We zoeken een stagiaire die aan de volgende eisen voldoet:
- Zit je in het 3e of 4e jaar van je opleiding en ben je minimaal 4 maanden beschikbaar voor 40 uur per week per februari?
- Ben je klantvriendelijk, ijverig en heb je een commerciële instelling?
- Kun je goed werken met automatiseringssystemen zoals Excel, Outlook en Word?
- Ben je communicatief sterk, flexibel, stressbestendig en kun je goed multitasken?
- Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal?
- En woon je in de regio Rotterdam?

recruiter van de vacature

Marielle Verhoef

recruiter van de vacature

Marielle Verhoef