Manager Behandeling Psychiater

  • Category zorg-ggz
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9026289

Over de functie

Jij hebt affiniteit met de forensische psychiatrie, houdt van afwisseling en wilt helpen bouwen aan een vernieuwde organisatie.

Voor een opdrachtgever in regio Rotterdam ben ik opzoek naar een Psychiater, ook wel Manager Behandeling, die van afwisseling houdt. Je zal namelijk als Manager Behandeling 50% van je tijd besteden aan leidinggevende taken en de andere 50% aan patiëntenzorg. Jij bent een gedreven en ambitieuze psychiater die leidinggevende ervaring heeft en bij voorkeur ervaring heeft binnen de forensische psychiatrie of aantoonbare affiniteit heeft met deze doelgroep.

De organisatie beschermd de samenleving door middel van risicomanagement en behandelen en ondersteunen patiënten (en hun omgeving) bij het opbouwen van een betekenisvol bestaan. De integrale behandelprogramma’s zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en nieuwe programma’s worden wetenschappelijk getoetst. Ik ben op zoek naar een Manager Behandeling die wilt helpen bouwen aan de vernieuwde organisatie. Je zal een lid worden van het managementteam. Dit houdt in dat jullie gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de coördinatie en afstemming, de resultaten en de koers van de opdrachtgever in haar geheel. Het managementteam rapporteert gezamenlijk aan de Raad van Bestuur.

Met jouw visie vind je het een uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren en mee te kunnen denken over de (verbetering van) zorgprocessen, kwaliteit van zorg en teambuilding. Jij wilt de gewenste resultaten bereiken, maar bent je er ook van bewust dat dit soms kleine stapjes nodig heeft. Jouw interesse in innovaties op het gebied van eHealth en voor wetenschappelijk onderzoek is van belang en helpt jou hierbij. Als Manager Behandeling ben je communicatief sterk, zichtbaar op de werkvloer, laagdrempelig toegankelijk, ga je goed met weerstand om en ben je in staat om zowel in woorden als in daden zorginhoud en bedrijfsvoering te verbinden.

Wil jij graag de zekerheid van een vast dienstverband, maar ben je ook op zoek naar afwisseling? Dan is deze opdracht een passende volgende stap in jouw carrière als Psychiater!

Functie eisen

• BIG-registratie als Psychiater

• Ervaring of affiniteit met de forensische psychiatrie

• Ervaring als leidinggevende is een pré

• Analytisch, planmatig, veranderingsgezind en resultaatgericht

• Op en top teamspeler met ‘bindende’ kwaliteiten en vindt het een uitdaging om in dit nieuwe managementteam een rol te spelen

recruiter van de vacature

Cindy den Heijer

recruiter van de vacature

Cindy den Heijer