HBO Verpleegkundige

  • Category vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026271

Over de functie

Jij gelooft in betere zorg en wil het verschil maken in het leven van bewoners! We zijn op zoek naar nieuwe inspirerende en energieke medewerkers die aan de slag willen als HBO verpleegkundige.

Bij Maandag® Eindhoven bieden wij je de kans om zorg te ontdekken. Of jou ambitie nu ligt bij werken in de wijk, coördinerende rollen in verpleeghuizen, een stukje psychiatrie, werken binnen de forensische setting of toch liever actief in een ziekenhuis. Maandag® helpt jou bij het ontdekken van je droombaan. Door middel van vakgerichte cursussen en trainingen bieden wij je de mogelijkheid om je continue te blijven ontwikkelen. Als HBO verpleegkundige voer jij zelfstandig de basiszorg uit, je doet verpleegtechnische handelingen en begeleidt de patiënt zowel lichamelijk als psychisch. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het voeren van gesprekken met patiënten, cliënten, familie en overige zorgaanbieders. Kortom, jij coördineert, bewaakt en bevordert de kwaliteit van de zorg. Met de zekerheid van een contract bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het goede adres.

Functie eisen

- Je hebt een HBO diploma Verpleegkundige (niveau 5)
- Je bent BIG geregistreerd
- Je bent bekwaam met verpleegtechnische handelingen
- Je hebt een flexibele instelling
- Je bent in bezit van rijbewijs B

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris conform de VVT cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

recruiter van de vacature

Anne Engelen

recruiter van de vacature

Anne Engelen