Wijkverpleegkundige

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026270

Over de functie

Als wijkverpleegkundige is je werk geen dag hetzelfde. Achter elke voordeur een uniek levensverhaal! Ben jij een HBO-verpleegkundige die gelooft in betere zorg en het verschil wil maken in het leven van bewoners? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Door de voortdurende veranderingen in de thuiszorg is de rol van wijkverpleegkundige volop in beweging. Dit maakt de functie zeer divers en dynamisch. Als wijkverpleegkundige heb jij een groot aandeel in het welzijn van de cliënten thuis. Jij bent deskundig in het houden van overzicht en durft beslissingen te nemen in acute en complexe situaties. Doormiddel van het signaleren, stimuleren, indiceren en coördineren geef je als wijkverpleegkundige vorm aan de zorg van de cliënt. Naast zorg en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen ben jij ook verantwoordelijk voor de deskundigheid van je team, hiervoor ben jij in staat om collega’s te coachen, motiveren en coördineren. Door jou expertise kun jij verbeterpunten constateren en het welzijn van de cliënt bevorderen waardoor jij niet alleen fungeert als zorgverlener maar ook als leider. Daarnaast ben jij voortdurend opzoek naar samenwerking met andere zorgaanbieders in de wijk zoals de huisarts, GGZ, GGD, buurthuizen en natuurlijk de mantelzorgers en familieleden van de cliënt. Kortom, een uitdagende functie voor een echte duizendpoot.

Beschik jij over een gezonde dosis humor, lef en creativiteit? Dan ben jij de wijkverpleegkundige die wij bij Maandag® Eindhoven nodig hebben om de zorg in onze wijk teams te versterken.

Functie eisen

  • Je hebt een HBO diploma Verpleegkunde
  • Je bent BIG geregistreerd
  • Je bent bekwaam met verpleegtechnische handelingen
  • Je hebt een flexibele instelling
  • Je bent in bezit van rijbewijs B

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris conform de VVT cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

recruiter van de vacature

Anne Engelen

recruiter van de vacature

Anne Engelen