Behandelcoordinator

  • Category zorg-ggz
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9026205

Over de functie

Crisisinterventies, diagnostistiek en motiveren van patiënten daar haal jij voldoening uit. Heb jij affiniteit met forensische psychiatrie ?

Als behandelcoördinator / GZ psycholoog werk je voor de afdeling opname 1 en 2. Je werkt nauw samen met de zorgmanager, psychiater, sociotherapeuten en forensisch maatschappelijk werkers.
Samen met de zorgmanager stuur je beide afdelingen aan, waarbij je verantwoordelijk bent voor het inhoudelijke beleid op de afdeling. Intakegesprekken voeren, behandelplannen opstellen en coördineren van het assessment traject behoren tot je dagelijkse werkzaamheden.
Altijd al een belangrijke rol willen spelen naar externe partijen, door als getuige deskundige de rechtbank te adviseren? Dit kan nu bij een stichting voor forensische psychiatrie in de regio van Nijmegen voor 36 uur per week.

Functie eisen

• BIG-registratie als GZ-psycholoog / behandelcoördinator;
• Affiniteit en/of ervaring met forensische psychiatrie;
• Bij voorkeur ervaring met EMDR, cognitieve gedragstherapie, schemagerichte therapie en IPT of bereid een opleiding hierin te volgen.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je, zoals hierboven aangegeven, diverse functies vervullen, een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden jou een salaris conform CAO GGZ, je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer, een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld tot de voorwaarden.

Wil jij in gesprek gaan over de mogelijkheden die er voor jou bij Maandag® zijn? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

recruiter van de vacature

Jannie van Deelen

recruiter van de vacature

Jannie van Deelen