Salarisadministrateur

  • Category financieel
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9026060

Over de functie

Jij bent onmisbaar: dankzij jou worden de salarissen binnen de organisatie elke maand op tijd betaald.

Je verzamelt, controleert en archiveert informatie voor het uitbetalen van de salarissen en je zorgt ervoor dat de lonen, belastingen en afdrachten op tijd worden overgemaakt. Ook verzamel je gegevens die je gebruikt om overzichten op te stellen ter betaling van de loonbelasting, sociale premies en verzekeringen. Verder verwerk en betaal je declaraties, draag je zorg voor de maandelijkse collectieve loonaangifte en wijzig je salarisinformatie in een geautomatiseerd salarisverwerkingssysteem. Tot slot beantwoord je vragen m.b.t. de salarissen van de medewerkers binnen de organisatie aangaande de salarissen, pensioenen en arbeidsvoorwaarden en ben je op de hoogte van de arbeidsvoorwaardelijke regelingen (hier controleer je uiteraard ook op).

Als salarisadministrateur heb je een hele zelfstandige functie waarbij je veel verantwoordelijkheid moet dragen. Het is belangrijk dat je in staat bent om effectief te werken. Onder druk, elke maand weer. Dankzij jouw strakke time-management en je slimme en zorgvuldige manier van werken, krijgt iedere werknemer elke maand weer waar hij of zij recht op heeft.

Functie eisen

• Je bent in het bezit van een Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL)

• Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau

• Je hebt aantoonbare kennis van YouForce (Raet), PIMS@all (Centric), Beaufort en/of Gemal

• Je hebt in ieder geval 3 tot 5 jaar recente werkervaring opgedaan bij een gemeente

• Werkervaring binnen het onderwijs is een enorme pre

Naast deze punten is het belangrijk dat je altijd op een integere manier omgaat met de vertrouwelijke informatie die je dagelijks verwerkt.

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een marktconform salaris. Ook ontvang je een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Je maakt deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van Finance te vergroten.

Wij bieden ook nog volop andere interessante vacatures. Wil jij flexibel op uitdagende projecten werken, maar wil je ook de mogelijkheid van een vaste baan? Dan ben je ons aan het goede adres. Naast persoonlijke begeleiding, bieden wij uitgebreide opleidingsmogelijkheden en vakinhoudelijke ondersteuning op de Maandag® Academy. Kortom, met Maandag® maak jij het verschil.

recruiter van de vacature

Maru Palstra

recruiter van de vacature

Maru Palstra