Allround WMO consulent

  • Category sociaal domein
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026153

Over de functie

Op zoek naar WMO consulent die ons team versterkt voor de vestiging Den Haag. Vind jij het leuk om verschillende opdrachten aan te nemen om je zo verder te ontwikkelen? Wil je echter graag wat meer zekerheid? Kom bij mij op gesprek om te kijken naar een vast dienstverband bij Maandag Den Haag.

Voor Maandag Den Haag zijn wij op zoek naar ervaren WMO consulenten. Ben jij bekend met het oude WMO of nieuwe WMO of wellicht met beide? Zorg jij ervoor dat de klant optimaal geholpen wordt om alle mogelijkheden te onderzoeken om thuis te blijven wonen? Heb jij een sterk empathisch vermogen maar sta je aan de andere kant ook sterk in je schoenen om beslissingen te nemen? Heb jij ervaring in het opstellen van indicatierapporten en beschikkingen? Heb jij adviezen van externe medische adviseurs beoordeeld? Zegt het voeren van intake gesprekken in het kader van de kanteling jou iets? Dan ben jij degene die ik zoek.
Als WMO consulent indiceer of bepaal jij de toegang tot WMO-arrangementen op het vlak van huishoudelijke hulp. Je analyseert en legt verbanden in de samenhang van de mogelijke dienstverlening en de beperkingen en zelfredzaamheid van de cliënt. Je voert zelfstandig huisbezoeken en je stelt rapportages op. De gesprekken voer je met de cliënt waarbij je richt op eigen kracht en oplossingen. Je overlegt met zorgaanbieders, leveranciers en andere (externe) partners.

Functie eisen

- Afgeronde HBO opleiding (SPH, MWD, ergotherapeut)
- Up to date kennis van de wet en regelgeving
- Systeemkennis; GWSsuite, Socrates
- Ervaring als WMO consulent (min 1 jaar)

Wat biedt Maandag®?
Maandag is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben. Wij bieden je een aantrekkelijk dienstverband. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

recruiter van de vacature

Anouk Bergenhenegouwen

recruiter van de vacature

Anouk Bergenhenegouwen