CCU EHH verpleegkundige

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026151

Over de functie

Gaat jouw hart sneller kloppen van de CCU en EHH afdeling en heb jij je specialisme hierin afgerond als verpleegkundige? Lijkt het jou leuk om in diverse klinische en academische ziekenhuizen ervaring op te doen vanuit een vast dienstverband? Dan is een baan als CCU en EHH verpleegkundige bij Maandag® écht iets voor jou!

Je horizon verbreden vind jij belangrijk. Hierom heb jij na de opleiding HBO-V gekozen je te specialiseren. De Coronary Care Unit en de Eerste Hart Hulp zijn de afdelingen waar jij je het meest thuis voelt. Het klopt gewoon. Je hebt de opleiding tot CCU verpleegkundige afgerond en kunt aan de slag. Misschien ben je zelfs al enige tijd aan het werk, maar ben je juist op zoek naar meer dynamiek en afwisseling. Snelle veranderingen en acuut handelen is iets wat hoort bij de CCU en EHH, maar tóch mis je een stuk extra dynamiek. Via Maandag® kun je dit voor jezelf realiseren!

Hoe het werkt…

Vanuit een vast dienstverband ga je op detacheringsbasis aan de slag binnen klinische en academische ziekenhuizen. Zo kan het zijn dat je 4 maanden aan de slag gaat binnen een klinisch ziekenhuis, om vervolgens een half jaar werkzaam te zijn op de hartbewaking binnen een academisch ziekenhuis. Je ontwikkelt een breed netwerk en leert in elk ziekenhuis weer nieuwe dingen op het gebied van zelfontwikkeling en organisatiecultuur.

Uitgeleerd ben je nooit. Ziektebeelden veranderen, je eigen persoonlijke ontwikkeling is ontzettend belangrijk en misschien wil je wel nieuwe dingen leren. Vanuit onze Maandag® Academy bieden we jou als CCU en EHH verpleegkundige de ruimte om jouw eigen pad der ontwikkeling in te richten. Zo bieden we diverse cursussen en trainingen aan, welke je via een e-learning of klassikaal kunt volgen. Je bent namelijk nooit te oud om te leren en nooit te jong om te beginnen! Jij herkent jezelf in dit gezegde en vindt investeren belangrijk. Inhoudelijk weet je alles van het CCU en EHH specialisme, maar van nieuwe dingen leren krijg jij energie!

Functie eisen

• Je bent BIG-geregistreerd als HBO verpleegkundige

• Je hebt de HBO-V opleiding voltooid en hebt het specialisme CCU/EHH volbracht

• Van afwisseling en dynamiek gaat jouw hart sneller kloppen

Wat biedt Maandag® jou?

• Een uitstekend salaris op basis van CAO ziekenhuizen zoals die nu luidt. Inschaling gebeurt op basis van opleiding en ervaring

• Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen

• Reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer

• Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden

• Gedurende je opdracht word je begeleid door je accountmanager en recruiter

Het aantal uren, de standplaats en de startdatum zijn bespreekbaar.

Wil jij je hier hard voor maken? Dan ben je van harte welkom voor een oriënterend gesprek! Je kunt hiervoor contact opnemen met Nicolette Kommers via 06 30877292.

recruiter van de vacature

Tarik Amri-Karkri

recruiter van de vacature

Tarik Amri-Karkri