Recruiter

  • Category maandag intern
  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026141

Over de functie

You can’t teach employees to smile. They have to smile before you hire them.
Word jij onze nieuwe collega? Maandag® Groningen is op zoek naar een energieke Recruiters. Jij werft, selecteert en enthousiasmeert professionals die het verschil willen maken bij onze opdrachtgevers. Met jouw winnaarsmentaliteit gaat dit jou lukken! Wil je weten of wij een match kunnen zijn, lees dan verder en verras ons met een sollicitatie.
Bij Maandag® Groningen werk je in een bevlogen en grensverleggend team van Accountmanagers en Recruiters. No-nonsense, actiegericht en een hoge mate van vrijheid in de manier waarop je je doel bereikt. Dat is kenmerkend voor de cultuur van Maandag®. Professioneel, maar ook laagdrempelig, plus genoeg ruimte voor gezelligheid.

Als Recruiter weet je een uitstekende pool aan professionals op te bouwen. Dit doe je o.a. door middel van netwerken, searchen op jobboards en Linkedin, contact onderhouden met relevante opleidingen en op andere creatieve manieren die jij zelf bedenkt. Wanneer jouw accountmanager een opdracht heeft, weet jij precies wie je als eerste gaat bellen om de vacature te bespreken.
Ondertussen heb je de accountmanager ook overtuigd van een professional met wie je vanochtend een intakegesprek hebt gevoerd. Voor hem moet een passende opdracht in ons netwerk te vinden zijn! Sterker nog, je ziet in persoonlijkheid en het profiel van de kandidaat zo veel potentie dat je hem een vast dienstverband wil aanbieden.

Tussen de intakegesprekken door ben je bezig met het up to date houden van je pool. Je behandelt o.a. binnenkomende sollicitaties en benadert professionals pro-actief. Naast het werven van nieuwe professionals ben je ook aanspreekpunt voor professionals die al voor je aan het werk zijn. Je beantwoordt vragen over o.a. opleidingsmogelijkheden, het opnemen van verlof of belt ze om gewoon even bij te praten. Na het wekelijkse recruitmentoverleg heb je nieuwe energie opgedaan om vervolgens weer een pakkende vacaturetekst online te zetten. Al met al ben je met veel verschillende zaken bezig op een dag die er nooit hetzelfde uitziet.

Voor deze functie is het belangrijk dat je warm wordt van contact met mensen, maar nooit het commerciële belang uit het oog verliest. Je krijgt energie van dynamiek, afwisselende werkzaamheden en ad hoc handelen. Ervaring en opleiding is niet vereist, lef en enthousiasme des te meer. Het is belangrijk dat jij jouw eigen verantwoordelijkheid kunt nemen voor zowel werkzaamheden als resultaten. Je haalt plezier uit gesprekken op diverse niveaus en beschikt over een grote dosis doorzettingsvermogen. De functie is voor 32-40 uur per week

Functie eisen

Wat biedt Maandag® jou?
• Een waardevol salaris, de hoogte bepaal jij;
• Een IPhone en Microsoft Surface om je werk perfect uit te voeren;
• Onbeperkt aantal vrije dagen (zo lang je werk er niet onder lijdt);
• Je start je carrière bij Maandag® met een volledig verzorgde introductieweek op de Maandag® Academy waarna nog vele trainingen gaan volgen;
• Elke week weer een leuke maandag, waarop je met enthousiaste en gedreven collega's de mooiste resultaten boekt

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

In het kort: bij Maandag® zijn we op zoek naar een persoon, niet een af te vinken lijstje op een CV. Graag ga ik met je in gesprek of Maandag® en jij bij elkaar passen! Contactpersoon voor deze vacature is Cris Jonkers: 06-30517663/ cris.jonkers@maandag.nl

recruiter van de vacature

Cris Jonkers

recruiter van de vacature

Cris Jonkers