Accountmanager Onderwijs

  • Category maandag intern
  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9026140

Over de functie

Een dag als Accountmanager Onderwijs bij Maandag® Groningen is een dag vol kansen en mogelijkheden! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opzetten en verder uitbouwen van jouw persoonlijke klantenbestand. Met een stevige bak koffie in je hand speur je het internet gefocust af naar nieuwe opdrachten en bel je de scholen waar je onlangs nog een goede kop koffie hebt gedronken. Zonder twijfel pak je keer op keer je telefoon, toetst het telefoonnummer in en gaat vol zelfverzekerdheid een aantal opdrachten binnen. De bezwaren die je hoort zijn geen probleem, jij laat je niet uit het veld slaan! Je komt met creatieve antwoorden en je laat zien een waardig gesprekspartner te zijn. Deze klant hoort jouw gedrevenheid en vertelt voorzichtig meer over zijn organisatie en de vacature. Jouw nieuwsgierigheid, oprechte interesse en kennis van het vakgebied zet je in, waardoor je deze klant langzaam aan je weet te binden. Jouw opdrachtgever buigt om; je mag mee zoeken naar de perfecte kandidaat voor deze inhoudelijk zware functie.

Vol energie en positiviteit snel jij je naar je Recruiter om de vacature helder over te brengen, zodat deze vast aan de slag kan en een eerste search kan maken. Jij springt in je auto en vertrekt richting de klant, om de vacature helemaal helder te krijgen en een begin van een duurzame relatie op te starten.

Ondertussen denk je na over hoe jij jouw verschillende opdrachtgevers kan helpen. Het is immers jouw verantwoordelijkheid om de regionale kansen te vertalen naar nieuwe opdrachten. Als Accountmanager ben jij de sparringpartner voor klanten op het gebied van capaciteitsproblemen.
Commercieel succes behalen is een van jouw belangrijkste drijfveren. Je legt de lat hoog en je gaat voor resultaat. In nauwe samenwerking met jouw Recruiter bemiddel je professionals naar uitdagende projecten en voorzie je jouw klanten van de optimale match. Je bent iemand die de touwtjes in handen neemt en je creëert kansen. Je beschikt over een sterke persoonlijkheid en neemt een flinke dosis overtuigingskracht met je mee. Daarnaast heb je veel energie en vind je het leuk om in contact te zijn met veel verschillende type mensen.

Wat zijn nog meer werkzaamheden die bij de functie van Accountmanager bij Maandag® horen?
Ik begeleid de professionals die in sollicitatieprocedure zitten bij mijn opdrachtgevers. Denk hierbij aan sollicitatievoorbereiding, het begeleiden van de sollicitatie en de afhandeling. Voor mijn lopende projecten bij de opdrachtgever verzorg ik evaluatie-/beoordelingsgesprekken en ben ik overall contactpersoon voor zowel de professional als opdrachtgever.

Hoe ziet een dag voor een Accountmanager bij Maandag® eruit?
“Ik begin de dag vol energie en goede moed. Ik scrol door mijn inbox en handel alle belangrijke mails af en kijk of ik nieuwe aanvragen binnen heb gekregen. Zo ja, dan bespreek ik deze direct met mijn recruiters. Wij hebben tenslotte geen tijd te verliezen!
Vervolgens speur ik het internet af naar vacatures, pak ik de telefoon en bel ik mijn opdrachtgevers om uit te vinden of wij vanuit Maandag® hierin iets kunnen betekenen. Afspraken inplannen om new business te creëren hoort er ook bij naast het onderhouden van je bestaande portfolio. Kortom ik ben verantwoordelijk voor een succesvol verloop van het project!”

Functie eisen

Wat moet een goede Accountmanager in huis hebben?
Je moet gedreven zijn om commerciële successen te behalen, waarbij jij de touwtjes in handen neemt en kansen creëert. Hierbij is een flinke dosis overtuigingskracht en een sterke persoonlijkheid belangrijk. Plezier hebben in je werk staat voorop en vind ik het leuk om in contact te zijn met verschillende type mensen.

Het team van Maandag® Groningen kenmerkt zich door haar enthousiaste en ambitieuze Accountmanagers en Recruiters. De uiteenlopende persoonlijkheden zorgen voor een doelgerichte, transparante en directe cultuur. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen succes en gaat graag de competitie met elkaar aan. Professioneel en toch laagdrempelig, met meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling. Tot Maandag®!

Om onze nieuwe collega te worden is het van belang dat je warm wordt van het plegen van acquisitie en dat je gedreven bent in het onderhouden van relaties.

Verder:

- Beschik je over HBO werk- en denkniveau
- Heb je ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de arbeidsbemiddeling
- Ben je op korte termijn fulltime beschikbaar
- Ben je een goede gesprekspartner op diverse niveaus
- Omschrijf jij jezelf als commercieel, resultaatgericht, doortastend en ondernemend

Vink jij alle eisen af en past deze vacature helemaal bij jou? Dan bieden wij jou:

- Een functie waarin je jezelf en je collega's voortdurend kan uitdagen om nog beter te worden in wat je doet
- Gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via onze Maandag® Academy
- Een zelfstandige en afwisselende baan met mogelijkheden om te groeien binnen Maandag®
- Een prima arbeidsvoorwaardenpakket; een marktconform salaris, Iphone, laptop, leaseauto, de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een collectieve zorgverzekering en een collectieve pensioenregeling
- En uiteraard een goed salaris dat jij zelf bepaalt

Hebben wij jouw interesse gewerkt? Schrijf dan een verrassende motivatie en solliciteer vandaag nog. Contactpersoon voor deze vacature is Cris Jonkers: 06-30517663 / cris.jonkers@maandag.nl

recruiter van de vacature

Cris Jonkers

recruiter van de vacature

Cris Jonkers