Klinisch Psycholoog

  • Category zorg-ggz
  • Region groningen
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9026022

Over de functie

Houd jij als Klinisch Psycholoog van afwisseling in je werk en bepaal je graag zelf de koers van deze afwisseling? Maandag biedt jou de mogelijkheid om jouw carrière verder te ontplooien.
Maandag® Groningen is voor verschillende organisaties in Groningen en Drenthe met diverse doelgroepen (kind- en jeugd, (jong)volwassenen, ouderen) op zoek naar een Klinisch Psycholoog. Vanuit organisaties binnen de GGZ, gehandicapten- en ouderenzorg krijgt Maandag® Groningen regelmatig de vraag om tijdelijke en vaste opdrachten in te vullen.

Wil jij graag de zekerheid van een vast dienstverband, maar ben je ook op zoek naar afwisseling? Dan zou een vast dienstverband bij Maandag®, waarin je wordt gedetacheerd naar verschillende opdrachtgevers, een passende volgende stap kunnen zijn in jouw carrière als Klinisch Psycholoog. Het aantal uren en de startdatum zijn uiteraard bespreekbaar en in overleg.

Functie eisen

Functie eisen
• BIG-registratie als Klinisch Psycholoog;
• Affiniteit en/of ervaring met verschillende doelgroepen;
• Bij voorkeur ervaring met EMDR, cognitieve gedragstherapie en schemagerichte therapie.

Wat biedt Maandag® jou?
- Een vast dienstverband;
- Marktconform salaris op basis van CAO;
- Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
- Een leaseauto of een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
- Begeleiding van een vaste Recruiter en Accountmanager tijdens de sollicitatieprocedure en de projecten.

Nieuwsgierig wat Maandag® Groningen jou kan bieden als Klinisch Psycholoog? Dan nodig ik jou graag uit bij ons op kantoor om een kop koffie te komen drinken. Ik ben bereikbaar via de volgende contactgegevens: 06 13 00 96 70 / tessa.molenaar@maandag.nl.

recruiter van de vacature

Tessa Molenaar

recruiter van de vacature

Tessa Molenaar