ANIOS GGZ

  • Category zorg-ggz
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9025997

Over de functie

Als ANIOS ga jij aan de slag met patiënten welke in aanraking zijn gekomen met politie en/of justitie door hun (complexe) psychiatrische problematiek. Dit betekent dus werken in het spanningsveld tussen behandeling en beveiliging. Een uitdagende functie die niet voor iedereen is weggelegd!

Je gaat aan de slag binnen een team waar multidisciplinair werken hoog in het vaandel staat. Jij bent iemand die graag samenwerkt met collega's op de afdeling en je staat sterk in je schoenen. Gedurende jouw werkdag als ANIOS houd jij je bezig met het vraagstuk 'Wat heeft deze patiënt nodig en hoe geven we de beste medisch-psychiatrische zorg?'. Je bent werkzaam onder supervisie van de psychiater en bent regiebehandelaar van een aantal aan jou toegewezen patiënten. Het doel van je werkzaamheden is tweeledig:

1) Een veilige terugkeer naar de maatschappij realiseren;

2) Persoonlijk herstel voor de patiënt.

Ervaring in de GGZ is niet nodig; je krijgt als ANIOS wekelijks onderwijs aangeboden, gefaciliteerd door onze opdrachtgever in de regio Utrecht.

Sta jij klaar om jouw kennis en deskundigheid in het werkveld in te zetten voor 24-40 uur per week? Dan zien wij jouw CV graag tegemoet naar chris.resida@maandag.nl.

Functie eisen

• Afgeronde opleiding Geneeskunde en BIG registratie

• Affiniteit m.b.t. forensische doelgroep

• Beschikbaar voor 24-40 uur per week

• In het bezit van een rijbewijs B

Wat biedt Maandag® jou? Uiteraard naast een marktconform salaris is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer wilt gebruiken of ook privé wilt rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij €0,19 per kilometer. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen.

recruiter van de vacature

Maxime Engelschman

recruiter van de vacature

Maxime Engelschman