Officemanager

  • Category maandag intern
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9025987

Over de functie

Wat ga je doen?
Een dag als Officemanager bij Maandag Rotterdam is afwisselend en hectisch! Geen dag is hetzelfde in deze functie als visitekaartje van de vestiging.
Als je ’s ochtends binnenkomt, gaat de telefoon al. Terwijl je deze aanneemt start je je computer op en zie je een volgestroomde mailbox. Je beantwoordt telefonisch vragen over Maandag en schakelt moeiteloos de telefoon door naar de juiste collega. Ondertussen lees je alle binnengekomen mail, beantwoord je deze of stuur je ze door. Tijdens teamvergaderingen, waar de een na de andere collega enthousiast aan het woord is, maak jij een korte samenvatting. Alleen het nodige zet jij in de notulen, want je weet dat de accountmanagers en recruiters niet vrolijk worden van grote lappen tekst.

Als officemanager werk je samen met een team van recruiters en accountmanagers, die jou met regelmaat aan je mouw trekken. Dit team is dagelijks hard aan het werk om professionals te bemiddelen bij onze opdrachtgevers. Jij ondersteunt hen met zaken als het verwerken van een overeenkomst en het controleren van de aangeleverde documenten. Je bent een pietje precies en zorgt ervoor dat je dit foutloos en snel doet. Je werkt CV’s uit, waarbij je de Maandag huisstijl duidelijk naar voren laat komen. Je werkt secuur en zelfstandig, je collega´s weten dat ze jouw uitgewerkte CV’s niet hoeven te controleren.
Dan opeens gaat er een lichtje bij je branden; de kerstborrel is al bijna en je moet nog een locatie regelen, een verrassende goodie bedenken én zorgen dat je collega’s het aantal genodigden correct bij je doorgeven. Jij laat je natuurlijk niet gek maken maar springt vol enthousiasme in het volgende project.

Functie eisen

Wat neem je mee?
Een niet lullen maar poetsen mentaliteit. Je hebt geen cup-a-soup nodig om ook na 16 uur nog energie te hebben. Je houdt niet van stil en saai, maar bloeit op in een snelle en commerciële omgeving. Je communiceert helder. Verder pas je uitstekend in ons jonge, energieke en ambitieuze team.

Daarnaast beschik je over:
• MBO+ of HBO denkniveau;
• Ervaring als officemanager of een soortgelijke functie binnen de arbeidsbemiddeling is een pre;
• Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
• Een goed taalgevoel; je weet waar je een d en/of t moet plaatsen;
• Een cijfermatig talent; je wordt niet zenuwachtig van rapportages en cijfers;
• Een kritische, daadkrachtige en vrolijke persoonlijkheid;
• Het betreft een startersfunctie met een daarbij behorend salaris.


Een kijkje in ons team:
We zijn een team van enthousiaste en ambitieuze accountmanagers en recruiters. Jonge mensen, met ieder hun eigen talent. En karakter.
Dat zorgt voor een lekker doelgerichte aanpak. Mouwen opstropen en aan de gang. Op z'n Rotterdams, natuurlijk.

recruiter van de vacature

Karlijn Houdijk

recruiter van de vacature

Karlijn Houdijk