Verpleegkundige

  • Category zorg-zorg overig
  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9025882

Over de functie

Onze opdrachtgever biedt huisvesting, begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. De cliënten die binnen deze setting wonen en werken hebben zorg intensieve vragen en ernstige, meervoudige beperkingen. Deze cliënten zijn van alle leeftijden.

Als Verpleegkundige kom je te werken op een locatie waar de cliënten steeds ouder worden en de vraag naar somatische zorg en verpleging toeneemt. Jouw expertise als Verpleegkundige is een aanvulling in het team. Jij speel een belangrijke rol in de uitvoering, kwaliteit en veiligheid van de zorg. Je bent een professional met een eigen deskundigheid en weet je kennis, ervaring en enthousiasme aan je collega’s over te dragen. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de begeleiding en de zorg voor de cliënten maar altijd in je achterhoofd om de zelfredzaamheid en gevoel van eigenwaarde te bevorderen. Daarvoor verwachten we van jou dat je je goed kan inleven in de belevingswereld van de cliënt en je kan de zorg op de behoefte van de cliënt afstemmen. Omdat het uitganspunt is dat geen een cliënt hetzelfde is, verschillen de werkzaamheden dan ook per cliënt. Als Verpleegkundige ben je naast het verrichten van ADL activiteiten en verrichten van verpleegtechnische handelingen, een netwerkpartner voor familie en andere hulpverleningsinstanties.

Functie eisen

• Je beschikt over een afgeronde HBO-Verpleegkunde opleiding
• Relevante werkervaring als Verpleegkundige
• Je kunt overstijgend denken
• Je kunt efficiënt en klantgericht samenwerken binnen een multidisciplinair team
• Je werkt methodisch en planmatig

Wat biedt Maandag jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Ook behoort een leaseauto tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Interesse gewekt? Neem dan contact op via 06-12791215 of stuur je CV naar lejla.jabandzic@maandag.nl

recruiter van de vacature

Lejla Jabandzic

recruiter van de vacature

Lejla Jabandzic