Applicatiebeheerder

  • Category ict
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9025934

Over de functie

Sinds januari 2015 zijn de taken van het sociale domein, zoals jeugdwet en WMO, gedecentraliseerd naar gemeenten. Ook bij één van onze klanten, een gemeente in de provincie Zuid-Holland, wordt beleid gevormd en uitvoering gegeven aan de WMO, Participatiewet en Jeugdwet. Om de uitvoering van deze wetten kwalitatief en procesmatig goed te laten verlopen zoeken wij voor onze opdrachtgever een ICT-professional die ondersteuning kan geven en aanpassingen kan doen aan het softwarepakket GWS4ALL (Suite4SocialeRegie).
Binnen de organisatie kom je te werken op de afdeling Informatievoorziening en Automatisering van de gemeente. Dit is een centrale afdeling die verantwoordelijk is voor de regie van alle informatievoorziening binnen de gemeente. Je bent werkzaam binnen een team applicatiebeheerders, die samen verantwoordelijk zijn voor het beheer van verschillende applicaties.

Wat houdt jouw werk precies in?
Jij bent vertegenwoordiger van de applicaties binnen Suite4SocialeRegie tegenover de 200 eindgebruikers. Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van de applicaties en de koppelingen en lost storingen op. Je ziet toe op het juiste gebruik van de applicaties en ondersteund eindgebruikers hierbij. Daarnaast zorg je er voor dat de applicaties up-to-date blijven en voer je wijzigingen door in de informatiesystemen in overleg met het team.

Functie eisen

Wie zoeken wij?
Wij zijn opzoek naar verbinders: je houdt er van om de verbinding te zoeken tussen de (IT-) organisatie en de mensen die hier werken. Je zoekt werk met maatschappelijke relevantie: het gaat tenslotte allemaal om de burger.
Je staat stevig in je schoenen en vindt uitdaging in de mogelijkheden en onmogelijkheden van de techniek. Je kunt goed luisteren en doet dit naar alle kanten. Daarnaast neem je het volgende mee:
- Minimaal een relevante HBO opleiding (harde eis)
- Recente kennis van en werkervaring met het beheren van GWS4ALL/Suite4SocialeRegie. (harde eis)
- Kennis van BiSL en ITIL, een certificering is een pré
- Minimaal 1 jaar relevante werkervaring.

Wat bieden we?
- Bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband
- Een goed salaris: marktconform volgens de CAR-UWO CAO
- Afwisseling en de mogelijkheid om in verschillende keukens te kijken, afhankelijk van jouw ontwikkeldoelen.
- Persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen via de Maandag® Academy
- Een lease auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden

recruiter van de vacature

Faye de Meij

recruiter van de vacature

Faye de Meij