Basisarts verzekeringsgeneeskunde

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9025850

Over de functie

Zou jij graag een jaar ervaring op willen doen als basisarts in de verzekeringsgeneeskunde? Maandag® biedt een interessante mogelijkheid!

Als verzekeringsarts beoordeel je cliënten die door ziekte of een andere sociaal medische oorzaak (gedeeltelijk) niet meer kunnen werken. Zij zitten in een uitkeringssituatie of hebben een arbeidsongeschiktheidsuitkering aangevraagd. Jij beoordeeld vanuit je specialisme de mogelijkheid van de cliënten om terug te keren in het arbeidsproces.

Je zal werken in een professioneel team en bent zowel voor je eigen resultaat verantwoordelijk als voor het resultaat van het team. Je draagt bij aan een constante verbetering van de kwaliteit, de resultaten en verdere professionalisering van de beroepsgroep en de organisatie. De communicatielijnen tussen de teamleden zijn kort en intensief. Er is wederzijds vertrouwen en respect.
Met je medische vakinhoudelijke kennis lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de sociaal-medische expertise om daarmee het kennisniveau van de verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen te verhogen.

Daarnaast start je als ANIOS met een verkorte basisopleiding van het UWV van 4 tot 6 weken. Gedurende deze periode zal je onder supervisie van een ervaren verzekeringsarts werkzaamheden uitvoeren. Ook zal je theoretische kaders aangereikt krijgen in een klassikale setting en via e-learning.

Functie eisen

- Afgeronde opleiding Geneeskunde
- BIG geregistreerd
- Werkervaring in de sociale geneeskunde of in het ziekenhuis is een pre, maar geen vereiste
- Integer, deskundig en resultaatgericht

recruiter van de vacature

Meike Molenaar

recruiter van de vacature

Meike Molenaar