GZ Psycholoog Kind en Jeugd

  • Category zorg-ggz
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9025739

Over de functie

In plaats van het denken in problemen, vertaal jij dit in jouw werkzaamheden graag naar praktische mogelijkheden. Vanuit de visie delen is vermenigvuldigen wordt er een passende behandeling aangeboden waarin jij een fundamentele rol in speelt.

Met jouw specialisatie in de kind en jeugdpsychiatrie weet jij naast de diagnostiek een passend behandelplan te realiseren en implementeren. Een complexe uitdaging, omdat veel kinderen en jongeren die je ziet te maken hebben met meervoudige psychische problemen. Denk hierbij aan depressie, hechtings- en ontwikkelingsstoornissen en ADHD. Maar dit is juist de uitdaging die jij niet uit de weggaat, in bijvoorbeeld de diverse psychotherapieën, en jouw betrokkenheid bij het kind en diens familie.

Omdat je niet alleen werkzaam bent op de dagbehandeling maar ook op de polikliniek is er aan veelzijdigheid in jouw werkzaamheden absoluut sprake. Dit omdat je ook de behandelplanbesprekingen voorzit met het multidisciplinaire team gedurende het behandelproces, supervisie geeft aan stagiaires en de behandeling coördineert van de kinderen/jongeren die op de groep in behandeling zijn. Hiervoor zijn jouw sterke communicatievaardigheden essentieel. Ben jij klaar voor een nieuwe Maandag® en wil jij je 32 uur per week inzetten voor deze opdracht? Mail dan jouw CV en motivatie naar yasmine.lhassani@maandag.nl.

Functie eisen

• BIG geregistreerde GZ-psycholoog,
• Aantoonbare werkervaring met kind-/jeugd psychiatrie,
• Kennis van therapeutische technieken en systemische interventies,
• Specialisatie met cognitieve gedragstherapie (CGT) is een pré,
• Bundelt graag de krachten, om de kwaliteit van de behandelingen met collega’s te waarborgen.

Uiteraard biedt Maandag® jou een marktconform salaris. Daarnaast is ook het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer te gebruiken of ook privé te rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dat kan ook! Dan vergoeden wij €0,19 per kilometer. Ook kennen wij 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op basis van 40 uur per week. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner. Schroom niet om voor, tijdens en na dat je bij ons werkt alles te vragen, want wij denken graag met je mee.

recruiter van de vacature

Yasmine Lhassani

recruiter van de vacature

Yasmine Lhassani