Docent Scheikunde

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9025703

Over de functie

Vol enthousiasme en passie je kennis overbrengen op leerlingen? Heb je een eerstegraads bevoegdheid voor Scheikunde en zoek je de interactie op bij je leerlingen? Dan zoekt Maandag® jou!

Samen met je leerlingen aan de slag met diverse practica, ze wegwijs maken in de verschillende elementen en ze het periodiek systeem uitleggen. Dat zijn vraagstukken waar jij je graag mee bezig houdt in de les. Jij kan met prachtige voorbeelden uit de praktijk de juiste omschakeling bij je leerlingen teweegbrengen. Ook vind jij het een hele leuke uitdaging om lekker aan de slag te gaan met de digitalisering van jouw vakgebied. Verder vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de onderwijsplannen en –materialen van de onderwijsinstelling en zorg jij ervoor dat jouw lessen altijd goed zijn voorbereid en verzorgd voor je studenten. Je gaat vol enthousiasme aan de slag met de algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs.

Functie eisen

Functie eisen

• Jij bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of bent bijna klaar met afstuderen.
• Jij hebt ervaring met lesgeven, minimaal door stage.
• Het aantal uren zijn in overleg.

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt flexibiliteit gecombineerd met zekerheid. Dit betekent dat jij door middel van een (vast) dienstverband jouw ervaring kunt gaan uitbreiden en jezelf elke keer opnieuw gaat uitdagen. Maandag® biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder salaris conform onderwijs CAO en een reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer. Daarnaast behoren doorbetaling tijdens schoolvakanties en vakantiegeld uiteraard tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Michelle Asbroek

recruiter van de vacature

Michelle Asbroek