Docent Wiskunde

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9025702

Over de functie

Ben jij een echte deskundige op het gebied van lineaire verbanden? Vind jij het leuk om aan de slag te gaan met grafieken en formules? Dan zoekt Maandag® jou voor het voortgezet onderwijs in omgeving Twente.
De stelling van Pythagoras is voor jou geen enkel probleem en jij staat vol enthousiasme voor de klas om juist die ingewikkelde formule uit te leggen. Daarbij is jezelf geduldig opstellen jouw tweede natuur. Je vindt het juist leuk om lekker aan de slag te gaan met verschillende onderwerpen en jij kan met prachtige voorbeelden uit de praktijk de juiste omschakeling bij je leerlingen teweegbrengen. Ook vind jij het een hele leuke uitdaging om lekker aan de slag te gaan met de digitalisering van jouw vakgebied.
Verder vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de onderwijsplannen en –materialen van de onderwijsinstelling en zorg jij ervoor dat jouw lessen altijd goed zijn voorbereid en verzorgd voor je studenten. Je gaat vol enthousiasme aan de slag met de algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs.

Functie eisen

• Jij bent in het bezit van een eerstegraads bevoegdheid of bent bijna klaar met afstuderen.
• Jij hebt ervaring met lesgeven, minimaal door stage.
• Het aantal uren zijn in overleg.

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt flexibiliteit gecombineerd met zekerheid. Dit betekent dat jij door middel van een (vast) dienstverband jouw ervaring kunt gaan uitbreiden en jezelf elke keer opnieuw gaat uitdagen. Maandag® biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder salaris conform onderwijs CAO en een reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer. Daarnaast behoren doorbetaling tijdens schoolvakanties en vakantiegeld uiteraard tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Michelle Asbroek

recruiter van de vacature

Michelle Asbroek