Docent Nederlands

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9025691

Over de functie

Is taal echt jouw ding? Vind jij het leuk om leerlingen wegwijs te maken in de Nederlandse spelling en grammatica? Maandag® is op zoek naar energieke leraren Nederlands!

Een discussie leiden tussen de leerlingen staat jou op het lijf geschreven en de ontwikkeling die deze leerlingen daarmee laten zien vind jij prachtig om te zien. Naast de welbekende boekbesprekingen vertel jij de leerlingen waar de grote verschillen zitten tussen straattaal en zakelijk taalgebruik. Een samenvatting schrijven, een betoog goed onderbouwen zijn voorbeelden van onderwerpen waar je graag mee bezig houdt. Je vindt het juist leuk om lekker aan de slag te gaan met verschillende onderwerpen en jij kan met prachtige voorbeelden uit de praktijk de juiste omschakeling bij je leerlingen teweegbrengen. Tevens vind jij het een hele leuke uitdaging om bezig te zijn met de digitalisering van jouw vakgebied.
Verder vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de onderwijsplannen en –materialen van de onderwijsinstelling en zorg jij ervoor dat jouw lessen altijd goed zijn voorbereid en verzorgt voor je studenten. Je gaat vol enthousiasme aan de slag met de algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs.

Functie eisen

• Jij bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of bent bijna klaar met afstuderen.
• Jij hebt ervaring met lesgeven, minimaal door stage.
• Het aantal uren zijn in overleg.

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt flexibiliteit gecombineerd met zekerheid. Dit betekent dat jij door middel van een (vast) dienstverband jouw ervaring kunt gaan uitbreiden en jezelf elke keer opnieuw gaat uitdagen. Maandag® biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder salaris conform onderwijs CAO en een reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer. Daarnaast behoren doorbetaling tijdens schoolvakanties en vakantiegeld uiteraard tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Michelle Asbroek

recruiter van de vacature

Michelle Asbroek