Psychotherapeut

  • Category zorg-ggz zorg-zorg overig
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9025647

Over de functie

Als psychotherapeut heb je specialistische deskundigheid op het gebied van psychotherapie. Je hebt kennis van diagnostiek en indicatiestelling. Je behandelt patiënten in een multidisciplinair team.
Je bent toegankelijk, optimistisch en specialistisch. Wij bieden een prettige en flexibele werkplek, waar volop ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Je kan goed samenwerken en helder communiceren, dit is essentieel binnen het team. Je geeft individuele therapie en biedt cliënten datgene wat ze nodig hebben.
Je hebt een objectieve blik en biedt praktische handvaten.

De professional zal verantwoordelijk zijn voor het gehele proces, van intake tot en met de behandeling.
Je gaat werken bij een innovatieve organisatie die altijd in beweging is en voortdurend actief is in het creëren van nieuw zorgaanbod.
Je mag meedenken in de ontwikkeling van het bedrijf, je bent zelfstandig en open en flexibel in het meedenken en doen.
Je gaat werken met o.a. de volgende problematieken; angst- en stemmingsklachten, opvoedingsvragen, ontwikkelingsproblemen, gedragsproblemen en rouwverwerking.

Bij Maandag® werk je vanuit jouw eigen specialisme bij onze opdrachtgevers. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden voor jou, we denken mee in wat jij belangrijk vindt in je werk.
Ook biedt Maandag® jou een salaris conform het CAO dat past bij jouw werkgebied en een (mogelijk) vast dienstverband.
Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto.

Bij Maandag® werken gespecialiseerde medewerkers samen met jou aan een succesvolle projectinvulling bij onze opdrachtgevers.
Maandag® detacheert hoger opgeleide professionals binnen de non-profit sector. Dit doen we o.a. in de gezondheidszorg, het onderwijs en binnen de overheid.

Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit.
Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®.
Die dag staat symbool voor een frisse start van de week.

Heb jij dit talent en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kom ik graag met jou in contact!

Functie eisen

-Je bent een BIG geregistreerd;
-Afgeronde opleiding als Psychotherapeut
-Positieve Verklaring Omtrent Gedrag vereist

recruiter van de vacature

Iris Velthuis

recruiter van de vacature

Iris Velthuis