Psychotherapeut

  • Category zorg-ggz zorg-zorg overig
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9025647

Over de functie

Als psychotherapeut heb je specialistische deskundigheid op het gebied van psychotherapie. Je hebt kennis van diagnostiek en indicatiestelling. Je behandelt patiënten in een multidisciplinair team.
Je bent toegankelijk, optimistisch en specialistisch. Wij bieden een prettige en flexibele werkplek, waar volop ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Je kan goed samenwerken en helder communiceren, dit is essentieel binnen het team. Je geeft individuele therapie en bied cliënten datgene wat ze nodig hebben.
Je hebt een objectieve blik en bied praktische handvaten.

De professional zal verantwoordelijk zijn voor het gehele proces, van intake tot en met de behandeling.
Je gaat werken bij een innovatieve organisatie die altijd in beweging is en voortdurend actief is in het creëren van nieuw zorgaanbod.
Je mag meedenken in de ontwikkeling van het bedrijf, je bent zelfstandig en open en flexibel in het meedenken en doen. Werkervaring is een pré maar geen vereiste!
Je gaat werken met o.a. de volgende problematieken; Angst- en stemmingsklachten, Opvoedingsvragen, Ontwikkelingsproblemen, Gedragsproblemen en Rouwverwerking

Als Psychotherapeut bij Maandag® werk je vanuit jouw eigen specialisme bij onze opdrachtgevers.
Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden voor jou, we denken mee in wat jij belangrijk vindt in je werk.
Ook biedt Maandag® jou een salaris conform het CAO die past bij jouw werkgebied en een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand.

Bij Maandag® werken gespecialiseerde medewerkers samen met jou aan een succesvolle projectinvulling bij onze opdrachtgevers.

Heb jij dit talent en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kom ik graag met jou in contact!

Functie eisen

- Je bent een BIG geregistreerd;
- Positieve Verklaring Omtrent Gedrag vereist

recruiter van de vacature

Iris Velthuis

recruiter van de vacature

Iris Velthuis